Θλίψη έχει σκορπίσει στα social media η είδηση του θανάτου του νεαρού TikToker Tzane, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στην Ιταλία.

*Διαβάστε εδώ: Tzane: Σκοτώθηκε στην Ιταλία ο Έλληνας TikToker - Έπεσε από μπαλκόνι που δεν είχε κάγκελα

Ο Tzane που στο tik tok είχε 57.000 ακόλουθους και στο instagram 79.000, ανέβαζε αστεία βιντεάκια που αποσπούσαν χιλιάδες views.

View this post on Instagram

A post shared by Giorgi janelidze (@tzane__)


Τα περισσότερα αφορούσαν την γυμναστική, τους νέους, αλλά και φάρσες που έκανε με τους φίλους του.

@lordtzane #tzane ♬ Pop Smoke – Creature - Movies1o1

Σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστό σε αναρτήσεις τους στα social media φίλοι του νεαρού, ο Tzane άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη 12/3, στο χωριό Roghudi Vecchio, στην Ιταλία, ενώ ήταν μαζί με δύο φίλους του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Tzane βρήκε τραγικό θάνατο, πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

Στις ιταλικές Αρχές άμεσα σήμανε συναγερμός και στο Roghudi Vecchio έσπευσε ελικόπτερο, ώστε να παραλάβει τη σορό.

Την είδηση του θανάτου του Tzane επιβεβαίωσε με σχετικό του στόρι ο γνωστός Youtuber Χρήστος Κόγιας, ο οποίος ήταν μαζί του στην Ιταλία.

«Δυστυχώς, ο Τζάνε δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά.

kogias_gia_tzane


Αλέξανδρος Κοψιάλης: Δυστυχώς δεν είναι πλάκα, ο Tzane πέθανε

«Δυστυχώς δεν είναι πλάκα, ο Tzane πέθανε», έγραψε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, επιβεβαιώνοντας τον θάνατο του Έλληνα TikToker.

kopsialis_gia_tzane


Κάτω από τις τελευταίες του αναρτήσεις, δεκάδες είναι οι ακόλουθοί του που αδυνατούν να το πιστέψουν πως ο Tzane δεν είναι πια εν ζωή και στέλνουν τα συλλυπητήριά τους.