Με τις καρναβαλικές εκδηλώσεις να κορυφώνονται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και πολλούς να ετοιμάζονται να εγκαταλείψουν τις πόλεις τους για δημοφιλείς αποκριάτικους προορισμούς, επί ποδός βρίσκονται Τροχαία και Αστυνομία για την προστασία των και πολιτών.

*Διαβάστε εδώ: Δήμος Αθηναίων: Γιορτάζουμε το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα συναντιόμαστε στον Λόφο Φιλοπάππου για παραδοσιακά Κούλουμα


"Η Αστυνομία θα βρίσκεται στον δρόμο για τη δική μας ασφάλεια"

«Έχουμε παρατηρήσει την περίοδο των Αποκριών διάφοροι επιτήδειοι, κυρίως σε ηλικιωμένους, προσπαθούν να εισέλθουν στα σπίτια τους», ανέφερε, μιλώντας στο MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

«Δεν ανοίγουμε σε αγνώστους, δεν ανταποκρινόμαστε σε αυτά τα καλέσματα», επισήμανε.

«Δεν οδηγούμε όταν έχουμε καταναλώσει αλκοόλ. Η Αστυνομία θα βρίσκεται στον δρόμο όχι για να μας τιμωρήσει, αλλά για τη δική μας ασφάλεια», συμπλήρωσε η κ. Δημογλίδου, τονίζοντας ότι πλέον στους δρόμους υπάρχουν περισσότεροι αστυνομικοί.

«Με τη νέα ηγεσία του υπουργείου ενισχύθηκε η Τροχαία και οι υπηρεσίες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, όπως η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και η Άμεση Δράση. Ήταν αποσπασμένοι σε άλλες υπηρεσίες και επέστρεψαν και πάλι στον δρόμο», υπογράμμισε.

Σημειώνεται ότι η Τροχαία θα περιπολεί σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας για το τριήμερο, «για να διευκολύνει την κίνηση των πολιτών και να κινηθούμε με ασφάλεια».