Συγγενείς και φίλοι του TikToker Tzane δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν πως ο νεαρός δεν είναι πλέον στην ζωή.

Ο fitness influencer βρισκόταν με άλλους TikTokers/Youtubers στο εγκαταλελειμμένο χωριό Roghudi Vecchio της Ιταλίας και προσπάθησε να κάνει κάτι παράτολμο σε ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό και να βρει τραγικό θάνατο.

Tzane: Οι δύο αναρτήσεις - τραγική ειρωνεία

Στο TikTok άλλοι χρήστες ανέβασαν την τελευταία ανάρτηση που έκανε σε TikTok και Instagram λίγες ώρες πριν χάσει τη ζωή του.

Σε αυτή φαίνεται ο φίλος του επίσης TikToker Dreamgreek, τον οποίο έχει πάρει ο ύπνος. Ο Tzane του κάνει φάρσα λέγοντας δυνατά «όχι ρε μαλ@@α φάγαμε σταμάτημα» με τον Dreamgreek να ξυπνά για να δει τι έγινε και να διαπιστώνει την πλάκα.



Στην ίδια ανάρτηση χρήστη του TikTok φαίνονται άλλα 2 στιγμιότυπα του Tzane. Στο 1ο αναφέρει «παιδιά δεν πέθανα», κάτι που τώρα ακούγεται τραγική ειρωνεία.

Το άλλο είναι από συνέντευξή του, και συγκεκριμένα η απάντησή του στην ερώτηση τι θα έκανε αν είχε 48 ώρες ζωής. «Θα καθόμουν με τους αγαπημένους μου ανθρώπους», είπε.

Η ανάσυρση του Τζάνε έγινε με ελικόπτερο καθώς οι δυνάμεις του Στρατού και της Πυροσβεστικής, δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν αλλιώς το σημείο επί ώρες και τελικά η έγινε το επόμενο πρωί από αέρος.