Τη δική του ιστορία έχει το καρναβάλι της Πρέβεζας. Τα γκρουπ του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας έχουν… φουλάρει με κόσμο απ' όλη την Ήπειρο, από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λευκάδα, τη Βόνιτσα, την Κεφαλλονιά και άλλα μέρη της χώρας, κάτι που λίγο έως πολύ ήταν αναμενόμενο, αναφέρουν οι διοργανωτές.

«Αυτό όμως που δημιουργεί Καρναβαλικό Ντελίριο στην Πρέβεζα είναι οι αυτοσχέδιες ομάδες του Καρναβαλικού Κομιτάτου», επισημαίνουν οι διοργανωτές, θυμίζοντας σε όλους πως στη μεγάλη με άρματα αποκριάτικη παρέλαση, που θα γίνει, θα συμμετέχουν μόνοι, μόνες ή με τις παρέες τους καρναβαλιστές και καρναβαλίστριες, που θα φορέσουν όποια αποκριάτικη στολή έχουν ή θέλουν και θα παρελάσουν ελεύθερα, ζώντας αυτή την υπέροχη και μοναδική γιορτή!

Διαβάστε ακόμα: Το Καρναβάλι στην Πάφο στέλνει μηνύματα ενσωμάτωσης και σεβασμού στη διαφορετικότητα

«Παρέες από διάφορα μέρη της χώρας έρχονται για να παρελάσουν στη μεγάλη με άρματα αποκριάτικη παρέλαση του Καρναβαλικού Κομιτάτου το Σάββατο 16 Μαρτίου και τα μηνύματα για τον κόσμο που θα έρθει, είναι συγκλονιστικά», αναφέρει η ανακοίνωση, με την παρέλαση να ξεκινά στις 6 το απόγευμα.

Πηγή: ΕΡΤ / Φωτογραφία: radiopreveza.gr