Ο πατέρας του 15χρονου Γιάννη διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο καθώς δεν άντεξε το σοκ από τον θάνατο του γιου του μπροστά στα μάτια του, ύστερα από πτώση από τον 5ο όροφο της πολυκατοικίας που έμεναν στην Αλεξανδρούπολη.

Την αποκάλυψη έκανε η γιαγιά του 15χρονου, η οποία τόνισε πως ο πατέρας δεν μπόρεσε να αντέξει τον χαμό του παιδιού, το οποίο πάτησε πάνω σε ένα τζάμι και βρέθηκε στον φωταγωγό.

«Τι να πω; Το παιδί έπεσε από τον φωταγωγό. Πήγε μα βγει μία φωτογραφία και έπεσε από τον φωταγωγό. Είχε γενέθλια. Τον πήρα τηλέφωνο και ο παπάς και το απόγευμα θα ερχόταν από εδώ το παιδί. Αλλά… ήρθαν στο σπίτι και μου λέει ‘’θα πάμε στο νοσοκομείο, σε θέλει ο αιματολόγος’’. Πάω σε αιματολόγο εγώ. Λέω ‘’δεν πάω’’, ‘’όχι πάμε λέει’’. Και όπως φτάσαμε στο νοσοκομείο, μας είπαν ότι πέθανε. Δύσκολα. Τι να σου πω.. ο μπαμπάς του. Η μαμά του εκεί πέρα ήταν. Ήταν στη δουλειά και την ειδοποίησαν και έφυγε. Ήταν καλό παιδί. Ο μπαμπάς του είναι στο νοσοκομείο. Δεν μπορεί. Η κόρη μου και ο γαμπρός μου είναι χάλια», ανέφερε στο MEGA η γιαγιά του 15χρονου.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czw01zhxfjyx)

Σπαραγμός στην κηδεία του 15χρονου

Ανείπωτος ήταν ο θρήνος σήμερα στην κηδεία του 15χρονου Γιάννη στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος σκοτώθηκε ύστερα από πτώση στο κενό από την ταράτσα της πολυκατοικίας που έμενε, μπροστά στα μάτια του πατέρα του.

Οι γονείς και οι στενοί συγγενείς στα μαύρα, όπως οι φίλοι, οι εκπαιδευτικοί και οι συμμαθητές του άτυχου αγοριού είπαν σήμερα το τελευταίο αντίο στον αγαπημένο τους, Γιάννη.

Διαβάστε εδώ: Αλεξανδρούπολη: ‘’Ραγίζει’’ καρδιές η γιαγιά του 15χρονου - ‘’Μου είπαν ότι με θέλει ο γιατρός για να πάω στο νοσοκομείο και μας ανακοίνωσαν ότι πέθανε’’


kideia-11
kideia-12


Το μεσημέρι το αδικοχαμένο παιδί, οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένοι οι γονείς λύγισαν κατά την εξόδιο ακολουθία, με τον Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμο να λέει χαρακτηριστικά ότι «είναι μια δύσκολη για εμάς στιγμή» αφουγκραζόμενος την οδύνη των συγγενών, καθώς ο παππούς του 14χρονου, είναι ιερέας.

«Ήταν καλό παιδί, όλοι τον αγαπούσαν» έλεγαν συγγενείς του, με καθηγητές και συμμαθητές, να τον συνοδεύουν και εκείνοι στην τελευταία του κατοικία. 




Η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 15χρονος έπεσε στο κενό από την ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας μπροστά στα μάτια του πατέρα του. Ο ανήλικος επιχείρησε να βγάλει μία φωτογραφία. Τότε, έκανε το τελευταίο, αλλά μοιραίο βήμα της ζωής του. Πάτησε πάνω στο τζαμάκι του φωταγωγού, εκείνο έσπασε και βρέθηκε στο κενό από ύψος πέντε ορόφων.

Έπεσε στο κενό στην προσπάθεια του να βγάλει μια σέλφι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Όπως ανέφερε λίγες ώρες μετά το δυστύχημα ο παππούς του θύματος: «Είχε κερδίσει η αγαπημένη του ομάδα ο ΠΑΟΚ και ζήτησε από τον πατέρα του να ανεβούν στον 5ο όροφο και φορώντας τη φανέλα της ομάδας του να βγάλει μια φωτογραφία και να την έχει. Από τη χαρά για την ομάδα του. Όμως όλο αυτό εξελίχθηκε σε τραγωδία. Πήγε στην άκρη του φωταγωγού, είχε ένα τζάμι που, ίσως να ήταν και ραγισμένο, το ακούμπησε, έσπασε και έπεσε μέσα».