Αντιμέτωπος με ένα απίστευτο θέμα ήρθε ένας επιχειρηματίας στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης, καθώς διαπίστωσε πως του έκλεψαν 22 καρέκλες από το κατάστημά του.

*Διαβάστε εδώ: Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει ο μάγειρας που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι για ένα κοντοσούβλι - "Μετά την επίθεση φοβήθηκα πως θα πεθάνω"

Μάλιστα, η έκπληξη συνεχίστηκε για τον καταστηματάρχη, όταν πήγε να καταθέσει μήνυση για την κλοπή των 22 καρεκλών του στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Οι αστυνομικοί τον ενημέρωσαν πως είχαν βρει τέσσερις από αυτές και του ζήτησαν να δει αν πρόκειται για τις δικές του.

Ο ίδιος, αφού επιβεβαίωσε ότι ήταν οι δικές του καρέκλες, στη συνέχεια προσκόμισε στις αστυνομικές Αρχές τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα που διαθέτει το κατάστημα.


Θεσσαλονίκη: Κατάφεραν να διαφύγουν οι δράστες

To reportazdromou.gr κατάφερε να εξασφαλίσει τα βίντεο, στα οποία φαίνονται οι δύο δράστες να αρπάζουν τις καρέκλες και να τρέχουν με αυτές στα χέρια προς άγνωστη κατεύθυνση και να επιστρέφουν ξανά για τις επόμενες.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του reportazdromou.gr, τις ύποπτες κινήσεις των δραστών τις αντιλήφθηκε ένας περίοικος, ο οποίος είδε τους δύο δράστες να κουβαλούν πάνω σε δύο ποδήλατα τις καρέκλες.

Άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία, με άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να φτάνουν στο σημείο και να εντοπίζουν τους δύο δράστες.

Εκείνοι, στη θέα των αστυνομικών, παράτησαν τα ποδήλατα και τις καρέκλες που κουβαλούσαν και κατάφεραν να διαφύγουν.

Κλοπή καρέκλες