Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται η 43χρονη, που παρίστανε την αποκλειστική νοσοκόμα και «ξάφριζε» ασθενείς του νοσοκομείου «Μεταξά» και τους συγγενείς τους.
 
Η συλληφθείσα, αλβανικής υπηκοότητας, κατάφερε να μπει στο νοσοκομείο, δήθεν για να προσφέρει τις υπηρεσίες της, βάζοντας μπροστά το σχέδιό της. Όπως διαπιστώθηκε, πρόλαβε και έκλεψε μετρητά, τραπεζικές κάρτες και κινητά τηλέφωνα ασθενών. Στην προσπάθειά της να διαφύγει, ξυλοκόπησε την προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας και έφθασε στο θυρωρείο, όπου η υπάλληλος προσπάθησε να τη συγκρατήσει, με την 43χρονη σε κατάσταση αμόκ να την κλωτσάει κάτω από την κοιλιά και στη συνέχεια να της δαγκώνει το χέρι.

Η θυρωρός που δέχθηκε την επίθεση της 43χρονης μίλησε στο ΕΡΤNews και την εκπομπή “Συνδέσεις” και έκανε λόγο για μια καλοντυμένη γυναίκα, σωματώδη, η οποία μετατράπηκε σε... άγριο θηρίο. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ήμουν με δύο συναδέλφους εκείνη την ώρα και δεν την κάναμε καλά. Ήταν θηρίο ανήμερο. Της είπαμε να κάτσει για να έρθει η Αστυνομία και εκείνη με κλώτσησε κάτω από την κοιλιά και με δάγκωσε στο δάχτυλο. Μας έφυγε για λίγο αλλά πιο κάτω τη σταμάτησαν οι αστυνομικοί. Πέταξε κάτω τον ένα και τον χτύπησε στο λαιμό. Έχει βάλει κολάρο».

Συνέχισε την περιγραφή όσων έζησε, αναφέροντας: «Η τσάντα της βρέθηκε κάπου στον 6ο όροφο. Τη βρήκαν οι συνοδοί, την παρέδωσαν στην αστυνομία, την άνοιξαν εδώ οι αστυνομικοί μπροστά μου και είχε μέσα έξι κινητά, δύο κάρτες και χρήμα” σημείωσε. Η γυκαία είχε τόσο θράσος που αφού πήρε μία από τις κλεμμένες κάρτες, βγήκε έξω στη γειτονιά και έκανε ψώνια σε κάποια καφέ». 

Τέλος, σχολιάζοντας τις αναφορές κάποιων ασθενών, που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την 43χρονη και κάνουν λόγο και για έναν άνδρα, ο οποίος τη συνόδευε, η θυρωρός ανέφερε: «Εγώ δεν τον είδα, ούτε ξέρω ποιος είναι, αλλά τον έχουν τραβήξει φωτογραφία και τον έχουν στο τμήμα».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-czz81c59efmx)
Σημειώνεται ότι η 43χρονη χτύπησε και έναν από τους αστυνομικούς, που είχαν κληθεί στο σημείο, προκειμένου να της περάσει χειροπέδες. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου. Κατηγορείται για ληστεία, διακεκριμένη κλοπή, βία κατά υπαλλήλων, σωματικές βλάβες, απάτη με υπολογιστή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.