Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (22/3) ο tattoo artist, μια 21χρονη κοπέλα και ο 36χρονος που πάσχει από νανισμό για την υπόθεση του κυκλώματος μαστροπείας, που «έμπλεκε στα δίχτυα του» ανήλικα κορίτσια και τα εξέδιδαν σε ξενοδοχεία αλλά και καταλύµατα ηµιδιαµονής στην Αθήνα και τη Γλυφάδα.

Όσον αφορά τον 55χρονο tattoo artist εντύπωση προκαλεί ότι το όνομά του έχει εμπλακεί και στα δύο κύκλωμα μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών, της «Λορέλας» και της «Μαρίας». Ο ίδιος μιλώντας στο Live News, ισχυρίζεται ότι αυτό συνέβη «επειδή όλα αυτά τα κορίτσια είναι ίδια παρέα και έγιναν δύο υποθέσεις». Τονίζει ότι «δεν υπάρχει κανένα κύκλωμα» και πως «κάποια κορίτσια εκδίδονται μόνα τους, ενώ άλλα ψάχνουν κάποιον για να τους βρίσκει “πελάτες”. Δεν υπάρχει κάποιο κύκλωμα που να βρίσκει “πελάτες” ή να προωθεί κορίτσια».

Μεταξύ άλλων ο tattoo artist ανέφερε ότι η καλή ζωή που φέρεται να έκαναν κάποια κορίτσια παρέσυρε τις ανήλικες. «Έβλεπαν ότι οι υπόλοιπες βγάζουν χρήματα, παρασύρθηκαν και έκαναν το ίδιο. Λυπάμαι που βλέπω κορίτσια να είναι μόνα τους στο δρόμο, να πηγαίνουν σε κλαμπ, να μην μπορούν να το ελέγξουν οι γονείς και να κάνουν όσα κάνουν. Όλα ξεκινούν από το σπίτι. Αν είχαν βάσεις, δεν θα γίνονταν αυτά τα πράγματα. Έχω δει πάρα πολλά» είπε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του tattoo artist, Γιώργο Κριεμάδη, η ελληνική δικαιοσύνη δεν κάνει χάρες. «Ο εντολέας μου αφέθηκε ελεύθερος με κάποιους περιοριστικούς όρους επειδή επιβεβαιώθηκαν οι ισχυρισμοί μας πως δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να τον ενοχοποιεί. Ο εντολέας μου δεν είχε καμία σχέση με το κύκλωμα και αυτό το είδαν οι δικαστές».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d00f0n04gldl)