Νέες διαστάσεις παίρνει μετά από παρέμβαση εισαγγελέα το θρίλερ της εξαφάνισης μίας πολύτεκνης μητέρας και γιαγιάς στα Χανιά.
Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και πάλι με εντολή εισαγγελέα η μυστηριώδης εξαφάνιση της πολύτεκνης μητέρας Σανίκο Τσαούσι στον Αλικιανό του Πλατανιά Χανίων.

Η γυναίκα χάθηκε πριν από 18 μήνες από τη μέση του δρόμου κοντά στο νεκροταφείο του χωριού χωρίς κανένας να έχει δει το παραμικρό.

Το βίντεο – ντοκουμέντο που παρουσίασε το «Τούνελ», δείχνει την κίνηση όλων των αυτοκινήτων που βρέθηκαν εκείνο το πρωινό στο δρόμο της.

«Εντοπίσαμε φίλοι μου ένα ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας που θα το χαρακτηρίζαμε καυτό, γιατί απ’ ότι φαίνεται καίει κάποιους», τόνισε η Αγγελική Νικολούλη.

Λίγα λεπτά μετά τις 7 και μισή το πρωί ένα μπορντό όχημα στρίβει στο δρόμο του νεκροταφείου. Ανήκει στον Τσέχο εργάτη που μαζί με τη σύντροφό του κατευθύνονται προς το νεκροταφείο.

Λίγο αργότερα, τον ίδιο δρόμο παίρνει ένα ακόμη γκρι όχημα. Ανήκει στον ιερέα του χωριού που όπως είπε στο Τούνελ πηγαίνει να δώσει οδηγίες στους εργάτες. Κάμερα δείχνει τις τελευταίες κινήσεις της άτυχης γυναίκας.

Διασχίζει κάθετα την επαρχιακή οδό Αλικιανού – Ζουνακίου για να βρεθεί στο δρόμο του νεκροταφείου, που μένει ο γιος της. Είναι η τελευταία της εικόνα πριν εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Στην εκπομπή μίλησαν και άλλοι οδηγοί των αυτοκινήτων αλλά και ο Τσέχος εργάτης. Μόνο μία οδηγός είδε τη γυναίκα στην άκρη του δρόμου, όλοι οι άλλοι δήλωσαν πως δεν είδαν ούτε άκουσαν κάτι.


Πηγή: MEGA