Ερωτικές επαφές μπροστά στο 12χρονο παιδί της φέρεται να είχε μια γυναίκα με τον σύντροφο της στη Χαλκίδα, έπειτα από καταγγελία του κοριτσιού και της γιαγιάς του.
Η πρωτοφανής καταγγελία έγινε στο αστυνομικό τμήμα της Χαλκίδας, όπου η ανήλικη ενώπιον παιδοψυχολόγου κατήγγειλε ότι συχνά τον τελευταίο καιρό η μητέρα της και ο σύντροφος της είχαν ερωτικές επαφές μπροστά της «κάνοντας σαν να μην υπάρχω» όπως υποστήριξε συγκεκριμένα το 12χρονο κορίτσι.

Το σπίτι ανήκει στον σύντροφο της μητέρας της ανήλικης και τους τρεις τελευταίους μήνες το ζευγάρι ερχόταν σε επαφή σε διάφορα μέρη του σπιτιού, ακόμη και παρουσία της 12χρονης. Μάλιστα, όπως υποστήριξε στον ειδικό παιδοψυχολόγο, τους είχε ζητήσει αρκετές φορές να μην κάνουν αυτά τα πράγματα μπροστά της, καθώς την «αηδίαζαν».

Κατάθεση έδωσε επίσης η ηλικιωμένη γυναίκα, γιαγιά της ανήλικης, επιβεβαιώνοντας τα όσα κατήγγειλε η ανήλικη, γεγονότα τα οποία συχνά πυκνά της εξιστορούσε.

Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίσθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και η δικογραφία θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Χαλκίδας, ο οποίος αναμένεται να καλέσει σε απολογία την μητέρα της 12χρονης και τον σύντροφο της.