Σοκαρισμένη είναι η Εύβοια από το σοβαρό τροχαίο σύγκρουσης ΙΧ με λεωφορείο που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι έξω από την Ερέτρια με αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του evima.gr, από την σφοδρή σύγκρουση ο 69χρονος οδηγός του οχήματος, ο οποίος και καταγόταν από την Αμάρυνθο, έχασε ακαριαία τη ζωή του και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής χρειάστηκε να επιχειρήσουν απεγκλωβισμό από την άμορφη μάζα στην οποία μετατράπηκε το αυτοκίνητο.

Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια

Ο άνδρας ενδέχεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ οδηγούσε

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αρχές εκτιμούν πως ο άνδρας ενδέχεται να υπέστη καρδιακό επεισόδιο ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα το ΙΧ να πέσει ανεξέλεγκτο πάνω στο λεωφορείο. Σε κάθε περίπτωση διατάχθηκε διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό του.

Λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε το δρομολόγιο των 13:00 από Κύμη για Αθήνα, γεμάτο με κόσμο, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο έξω από την Ερέτρια, με αποτελέσματα να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο ηλικιωμένος άνδρας που οδηγούσε το ΙΧ.

66cee4d1-974b-4680-aecc-45109969b77b

Όπως επιβεβαίωσε κατά το χρόνο που συνέβη το συμβάν, στο evima.gr, ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας, Νίκος Σμπιλίρης οι επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους. Στην συνέχεια, οι επιβάτες επιβιβάστηκαν σε άλλο λεωφορείο το οποίο θα αναχωρούσε από το σημείο που έγινε το τροχαίο για την Αθήνα.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία οχήματα της πυροσβεστικής και ο διοικητής Κωνσταντίνος Ψαρρός, η αστυνομία, εθελοντές, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.