Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» ο Μανώλης Μαυρομμάτης και η σύζυγός του Ρένα Βενιέρη.

Υπενθυμίζεται πως το ζευγάρι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», έπειτα από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι, στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου.

*Διαβάστε εδώ: Μανώλης Μαυρομάτης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μαζί με τη σύζυγό του


Έκκληση για αίμα

Έκκληση για αιμοδοσία για τους γονείς του έκανε το Σάββατο 30/03, με μια ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γιος του ζευγαριού, Μιχάλης Μαυρομμάτης.

«Καθότι δόθηκε πολύ αίμα στους γονείς μου για τα χειρουργεία, θα σας παρακαλούσα πολύ αν έχετε τον χρόνο και την δυνατότητα, να πάτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο να κάνετε αιμοδοσία. Σημαντικό να πείτε πως πρόκειται για την Ειρήνη Μαυρομμάτη και τον Μανώλη Μαυρομμάτη που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ πολύ από καρδιάς», αναφέρει στην ανάρτησή του στο Facebook ο Μιχάλης Μαυρομμάτης.

«Μπορείτε να απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, στο Τμήμα Αιμοδοσίας, αναφέροντας τα επίθετα των δύο ασθενών», εξηγεί.