Όχι μία, ούτε δύο, αλλά πέντε φορές βρέθηκε στο στόχαστρο αγνώστων από τον Αύγουστο μέχρι και σήμερα κουρείο στην περιοχή της Μενεμένης, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με την τελευταία κλοπή να σημειώνεται τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr δύο δράστες τις πρώτες πρωινές ώρες έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους πέταξαν πέτρα και γκρέμισαν την τζαμαρία του κουρείου. Μπήκαν μέσα, άρπαξαν κάποια ψιλά από το ταμείο και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο. Είναι δε χαρακτηριστικό ότι η συγκεκριμένη επιχείρηση στεγάζεται σε πολυσύχναστο δρόμο της Μενεμένης, με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει ότι μετά τις πέντε κλοπές σε διάστημα εννέα μηνών, πρέπει -επιτέλους- να ηχήσει το καμπανάκι προς τις αρμόδιες Αρχές.

433020031_1637285310440628_1823097671613542534_n

«Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που μαζεύουμε σπασμένες τζαμαρίες, έχουμε μάθει, πλέον και δεν αφήνουμε χρήματα στο ταμείο. Περισσότερο είναι η ψυχική κούραση και η αποκατάσταση των ζημιών, που επιβαρύνει εμάς τους ίδιους», δήλωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε, ότι: «Δεν νιώθουμε ασφάλεια στην περιοχή. Καθημερινά γινόμαστε στόχος αγνώστων, όχι μόνο εγώ, αλλά και πολλά ακόμη καταστήματα. Πρέπει επιτέλους να γίνει ένα σχέδιο για την πάταξη της μικροεγκληματικότητας».

Από το βράδυ άνδρες της Ασφάλειας αλλά και της ΟΠΚΕ έσπευσαν στο σημείο, συνέλεξαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ξεκίνησαν την έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.