Τη μοιραία στιγμή του τραγικού δυστυχήματος περιγράφει ο οδηγός του αυτοκινήτου που χτύπησε θανάσιμα τις δυο γυναίκες στη Βέροια, λέγοντας «λιποθύμησα στο τιμόνι».

«Κάποια στιγμή με έπιασε μια ζαλάδα. Μόνο πρόλαβα να σκεφτώ να σταματήσω δίπλα στο γήπεδο. Δεν πρόλαβα να κάνω τίποτα άλλο. Χάθηκα τελείως και ξύπνησα αφού έφτασα απέναντι στη στάση. Λιποθύμησα, χάθηκα», συνεχίζει ο οδηγός του μοιραίου οχήματος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d09mhqyll3e1)

Μιλώντας στον Alpha ο οδηγός αναφέρει ότι κάποιοι τον βοήθησαν να βγει από το αυτοκίνητο και τότε ήταν που αντίκρισε το 20χρονο κορίτσι και κατάλαβε τι έχει συμβεί. «Πέθανε το κορίτσι, δεν υπάρχουν λόγια», λέει ο οδηγός.

Στο σημείο της τραγωδίας στη Βέροια κάτοικοι αφήνουν λουλούδια στη μνήμη των δύο θυμάτων.

Τι δείχνουν τα νέα στοιχεία από το τροχαίο δυστύχημα

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 9 το πρωί στο 6ο χλμ. Επαρχιακής Οδού Βέροιας-Σκύδρας, στο ύψος του γηπέδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του inveria.gr, το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό κάτοικο Νάουσας, με κατεύθυνση από Βέροια προς Νάουσα, στο ύψος του γηπέδου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε επάνω στο στέγαστρο στάσης λεωφορείων. Στο σημείο περίμεναν τη συγκοινωνία δυο γυναίκες, τις οποίες και παρέσυρε.

Μάλιστα από τη σφοδρότατη σύγκρουση, η μια γυναίκα, 60 ετών περίπου, απογειώθηκε κυριολεκτικά και περνώντας ανάμεσα από την πέργκολα παρακείμενης κατοικίας, προσγειώθηκε στο τσιμέντο της αυλής.

Ήταν τόσο δυνατός ο θόρυβος της σύγκρουσης που κόσμος πετάχτηκε από τα σπίτια και τις επιχειρήσεις τους.

Μια γυναίκα, στο σπίτι της οποίας κατέληξε το ΙΧ, εντόπισε, λίγα μέτρα πιο πέρα, βαριά τραυματισμένη, την 68χρονη, η οποία δεν είχε σφυγμό. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά κατέληξε.

Χωρίς τις αισθήσεις της βρέθηκε και η 20χρονη, η οποία τις ανέκτησε λίγο αργότερα, όταν έλαβε τις πρώτες βοήθειες, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληρογορίες, η γυναίκα ήταν κάτοικος Πατρίδας. Η κοπέλα, αλβανικής καταγωγής, ήταν από τους Γαλατάδες Πέλλας, αλλά έμενε στην Πατρίδα αυτό το διάστημα, για να παρέχει βοήθεια σε συγγενικό της πρόσωπο.

Ο 60χρονος οδηγός του αυτοκινήτου απεγκλωβίστηκε από το παράθυρο του οδηγού, έχοντας τις αισθήσεις του και τραυματισμένος στο πρόσωπο. Επικαλέστηκε αδιαθεσία και λόγω αυτής, διατείνεται ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με συνέπεια να περάσει στο αντίθετο ρεύμα και να προκαλέσει το ατύχημα.