Τρεις τραυματίες από μαχαίρι ήταν το αποτέλεσμα ενός ξεκαθαρίσματος για λόγους τιμής που συνέβη νωρίτερα σήμερα στην Κέρκυρα. Ένας 14χρονος μαθητής μαζί με την αδελφή του και έναν 17χρονο φίλο του, οι οποίοι είναι μαθητές σχολείου, πήγαν στην πλατεία Σορόκο προκειμένου να επιπλήξουν έναν άλλο 17χρονο ο οποίος διέδιδε κουτσομπολιά για το κορίτσι.


Μόλις τον εντόπισαν στην πλατεία άρχισαν να λογομαχούν και πάνω στις κουβέντες, ο 17χρονος τράβηξε μαχαίρι και τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά τους δύο φίλους. Παρόν στο περιστατικό ήταν και ένας 49χρονος Ιταλός υπήκοος ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει το αιματηρό περιστατικό. Πάνω στην διαμάχη όμως, ο 17χρονος, τραυμάτισε και τον 49χρονο και εν συνεχεία, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Κέρκυρα: Ο 14χρονος φέρευ βαθύ τραύμα 

Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο όπου παρέλαβαν τους τραυματίες και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο του νησιού. Ο 14χρονος φέρει ένα βαθύ τραύμα στο πόδι, ο 17χρονος φίλος του δύο τραύματα στο χέρι ενώ ο 49χρονος Ιταλός είχε κάποια επιπόλαια τραύματα και έπειτα από τις πρώτες βοήθειες οι γιατροί του επέτρεψαν να φύγει.

Ο δράστης, έπειτα από έρευνες των αστυνομικών εντοπίστηκε και μάλιστα, είχε στην κατοχή του το μαχαίρι το οποίο κατασχέθηκε και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Κέρκυρας με τη δικογραφία που σχηματίζουν σε βάρος του οι αστυνομικοί.