Συγκλονίζει η θεία της 28χρονης Κυριακής, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων από τον πρώην σύντροφό της, με όσα λέει να αποτυπώνουν τον πόνο που βιώνει για το τόσο βάναυσο έγκλημα που στοίχισε τη ζωή στην ανιψιά της.

«Πέθανε μόνη της, αβοήθητη μες στον δρόμο, σαν το σκυλί. Είχε χάσει και μωρό από το ξύλο», λέει χαρακτηριστικά.

Με δάκρυα στα μάτια η θεία της άτυχης Κυριακής βρέθηκε χθες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου ξεψύχησε η ανιψιά της από τις αλλεπάλληλες μαχαιριές του πρώην συντρόφου της.

Άγιοι Ανάργυροι: "Η Κυριακή δεν μιλούσε, την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει, είχε χάσει ένα μωρό από το ξύλο"

«Η Κυριακή δεν μιλούσε. Τη βλέπαμε χτυπημένη, αλλά δεν μας έλεγε τίποτα. Τη χτυπούσε συνέχεια. Μέχρι και ξυπόλυτη είχε έρθει στην Αστυνομία και δεν έκαναν τίποτα. Πέθανε μόνη της και αβοήθητη μες στον δρόμο, σαν το σκυλί, και αυτόν θα τον βγάλουν τρελό», είπε η θεία της 28χρονης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Την απειλούσε ότι θα τη σκοτώσει. Φοβόταν. Πολλές φορές είχαμε πάει και του είχαμε ζητήσει τον λόγο για την κακοποίηση της Κυριακής. Μας έλεγε συνέχεια “συγγνώμη, δεν θα το ξανακάνω”. Από το ξύλο και τους βιασμούς είχε χάσει ένα μωρό. Τον φοβόταν, όποτε προσπαθούσε να φύγει την απειλούσε ότι θα σκοτώσει τη μητέρα και την αδελφή της», πρόσθεσε η θεία της κοπέλας.

Η αδελφή του πατέρα της, μιλώντας στην εκπομπή, είπε πως η 28χρονη μετά τον χωρισμό της από τον δράστη φαινόταν πιο χαρούμενη και πιο ήρεμη. Ήταν ενθουσιασμένη που θα γυρνούσε σελίδα στη ζωή της και δεν περίμενε ότι ο 39χρονος θα σταθεί εμπόδιο σε αυτό.

"Έχασα το καλύτερο παιδί, ας είναι το κοριτσάκι μου η τελευταία"

Η γιαγιά της, τέλος, με δάκρυα στα μάτια έκανε έκκληση να ληφθούν μέτρα ώστε να σταματήσουν οι γυναικοκτονίες.


«Πρέπει κάτι να γίνει, να μην ξαναθρηνήσουμε άλλη γυναίκα. Ας είναι το κοριτσάκι μου η τελευταία. Έχασα το καλύτερο παιδί», είπε.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0aecuk3dvap)