Αθώο κήρυξε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας τον γνωστό τραγουδιστή Γιάννη Γιοκαρίνη, ο οποίος συνελήφθη μετά την καταγγελία της συζύγου για ενδοοικογενειακή βία, η οποία στη συνέχεια ανεκλήθη.

Στο δικαστήριο κατέθεσε η σύζυγος του τραγουδιστή, η οποία είπε πως όλα άρχισαν από μία χαζομάρα, από ένα τραπέζι που ζητούσα να μου στερεώσει και να μου βάλει μια ομπρέλα. «Είναι τεταμένες οι ψυχολογίες μας και υπήρξε ένα ξέσπασμα», είπε η μάρτυρας, ενώ διέψευσε όσα αναφέρονταν στην καταγγελία.

"Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει", είπε η σύζυγος του Γιοκαρίνη - Διέψευσε όσα αναφέρονταν στην καταγγελία

«Ούτε από λαιμό με έπιασε, ούτε τίποτα», είπε η σύζυγος του τραγουδιστή, εξηγώντας: «Παλαιότερα είχε εξάρτηση που μπορεί να ανακαλέσει η μνήμη συγκεκριμένη κατάσταση και να την αναβιώσει. Ήταν σαν να ήταν μεθυσμένος χωρίς να έχει πιει. Απλά φοβηθηκα, τρόμαξα, δεν μπορώ τις φωνές. Κάλεσα την αστυνομια για να του κάνει σύσταση. Φοβήθηκα τα χειρότερα. Δεν απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Δεν ανέφερα ότι απείλησε να με σκοτώσει, είπα ότι πλακωνόμασταν με βρισιές. Πήγα να ξαπλώσω, άκουσα τον Γιάννη να φωνάζει, σηκώθηκα να του δώσω ένα χάπι, με είδε και ήμουν σαν κόκκινο πανί. Ερχόταν κατά πάνω μου και βριζόμασταν. Έχουμε περάσει μέσα από στάδιο του αλκοολισμού με τη λεκτική βία και δεν αντέχω άλλο τις φωνές. Κουράστηκα».

Η μάρτυρας είπε πως παλιότερα όταν ο τραγουδιστής ήταν εθισμένος είχαν υπάρξει κάποια περιστατικά.

Δικαστής: Υπήρχαν φορές που σας έχει χτυπήσει όταν είχε πρόβλημα με το αλκοόλ;

Μάρτυρας: Ναι.

Δικαστής: Εσείς όταν ερχόταν προς το μέρος σας το νιώσατε;

Μάρτυρας: Ότι θέλει να το παίξει νταής.

Δικαστής: Δεν φοβηθήκατε ότι θα σας σκοτώσει;

Μάρτυρας: Όχι.

"Εκνευρισμός, που έφερε εκνευρισμό"

Και ο γνωστός τραγουδιστής είπε πως υπήρξε ένας διαπληκτισμός και δεν ακούμπησε τη σύντροφό του.«Εκνευρισμός. Κάτι που δεν μου άρεσε κι εμένα. Εκνευρισμός που έφερε εκνευρισμό», είπε ο τραγουδιστής.

Πρόεδρος: Είχατε σκοπό να τη χτυπήσετε;

Γιοκαρίνης: Όχι.

Πρόεδρος: Θέλετε να πείτε κάτι άλλο για την υπεράσπισή σας;

Γιοκαρίνης: Τι να πω, εσείς θα πείτε.

Όπως είπε μάλιστα ο τραγουδιστής, εδώ και τέσσερα χρόνια είναι καθαρός από το αλκοόλ.