Αθώος κρίθηκε ο Γιάννης Γιοκαρίνης από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, μετά την ανάκληση της καταγγελίας της συζύγου του, Σοφίας Μιχαλοπούλου, για ενδοοικογενειακή βία.

Ο δικηγόρος του δημοφιλούς καλλιτέχνη Παναγιώτης Διαλινάκης μίλησε το πρωί της Πέμπτης (4/04) στην εκπομπή «Happy Day» για την υπόθεση και την αθώωση του πελάτη του. Όπως ανέφερε αρχικά: «Κρίθηκε ελεύθερος ως αθώος μετά τη σύλληψή του. Έγινε η δίκη και αφέθηκε ελεύθερος ως αθώος. Δεν θέλαμε να ταλαιπωρηθεί περισσότερο για μια υπόθεση που πραγματικά απεδείχθη ότι δεν τελέστηκε κάποιο έγκλημα ή αδίκημα. Γι' αυτό και κρίθηκε αθώος. Αυτή η ευαισθησία που έχει δημιουργηθεί αυτή την περίοδο (με τις γυναικοκτονίες) μπορεί να οδήγησε και σε αυτή τη δικογραφία. Υπήρξε πραγματικά μια έντονη –όπως είπαν και οι ίδιοι– λεκτική και φραστική αντιπαράθεση, δεν υπήρξε καμία προσπάθεια από τον κ. Γιοκαρίνη ούτε να της επιτεθεί ούτε να τη χτυπήσει. Ήταν μόνο λόγια και τίποτε άλλο».

Τέλος, ο κ. Διαλινάκης πρόσθεσε: «Η κ. Μιχαλοπούλου κάλεσε την Αστυνομία και όταν προσήλθαν τα πράγματα είχαν ηρεμήσει. Τους ευχαρίστησαν και τους είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Οι αστυνομικοί τους είπαν ότι πρέπει να προσέλθει στο τμήμα, η κ. Μιχαλοπούλου επέμεινε ότι δεν θέλει να κάνει μήνυση. Πήγαν στο τμήμα, όπως όφειλαν, δήλωσε πάλι ότι δεν θέλει να κάνει μήνυση, αλλά είναι αυτεπάγγελτη δίωξη. Ποτέ δεν είπε κανείς ότι την έπιασε από τον λαιμό».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0b31yqmj0wp)