Αρκετά προβλήματα καταγράφονται και σήμερα, Πέμπτη (4/4), όσον αφορά την κίνηση στους δρόμους της Αθήνας. Τα κυριότερα προβλήματα εντοπίζονται στον Κηφισό, στην λεωφόρο Κηφισίας, κατά τμήματα και στη Μεσογείων αλλά και στο λιμάνι του Πειραιά.

Διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Μουστοξύδη, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Αλεξάνδρας, λόγω ακινητοποιημένου τρόλεϊ από μηχανική βλάβη.

Σύμφωνα με την Τροχαία στην έξοδο της Αθηνών - Κορίνθου στο ρεύμα εξόδου η κίνηση γίνεται με χαμηλές ταχύτητες, επίσης στην Αθηνών – Λαμίας από το ύψος της Λένορμαν έως την Αχαρνών όπως και στον κόμβο της Καλυφτάκη (από Νέα Φιλαδέλφεια έως την Ιερά Οδό), υπάρχει μποτιλιάρισμα.

Σοβαρά προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων καταγράφονται και στην Αθήνα και στα δύο ρεύματα από την Κατεχάκη έως την Φιλοθέη καθώς και από την ΧΕΛΕΞΠΟ έως το Υγεία.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί και γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Επίσης καθυστερήσεις 15-20 λεπτών παρατηρούνται στην Αττική Οδό κυρίως στο ρεύμα προς αεροδρόμιο. Καθυστερήσεις στην Αττική οδό και στο ύψος της Αγίας Παρασκευής μετά από σύγκρουση οχημάτων.

Δείτε Live την κίνηση ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για την Αττική ΕΔΩ

Δείτε το δελτίο κίνησης από την Τροχαία για τη Θεσσαλονίκη ΕΔΩ

H εικόνα της κίνησης στις 8:45 π.μ.

kinisi



Πού έχει κίνηση στους δρόμους

Κηφισός και έξοδος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου αντιμετωπίζουν προβλήματα σήμερα, ενώ «ασφυξία» επικρατεί στα δύο ρεύματα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας. «Έμφραγμα» και στη Λεωφόρο Κηφισίας, τόσο στην άνοδο, όσο και στην κάθοδο ενώ «φορτωμένη» είναι και η άνοδος της Βασιλέως Κωνσταντίνου.

Προβλήματα καταγράφονται και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

Προβλήματα καταγράφονται σε:
  • εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου από Δαφνί έως διυλιστήρια
  • εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στην έξοδο από Λένορμαν έως Αχαρνών
  • εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας στην είσοδο από Νέα Φιλαδέλφεια έως Ιερά οδό
  • λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα
  • λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου στην άνοδο
  • λιμάνι Πειραιά
  • Σημαντικές καθυστερήσεις καταγράφονται και στην Αττική οδό: