Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν χθες (3/4) στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης, όταν ένα φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του και καρφώθηκε σε δύο σπίτια.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Φλέμιγκ, όπου το φορτηγό, κατά πάσα πιθανότητα λόγω βλάβης στα φρένα, εξετράπη της πορείας του. Ο οδηγός του οχήματος, ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε, ενώ η τύχη χαμογέλασε και στους πεζούς που βρίσκονταν στην περιοχή, καθώς η λαϊκή αγορά που λαμβάνει χώρα στην οδό Φλέμιγκ εκείνη την ώρα, ήταν γεμάτη κόσμο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το φορτηγό πέρασε κάθετα από την λαϊκή αγορά, πριν καρφωθεί ανάμεσα σε δύο σπίτια. Η εικόνα που αντίκρισαν οι κάτοικοι της περιοχής ήταν σοκαριστική, με το όχημα να έχει υποστεί μεγάλες ζημιές και τα δύο σπίτια να έχουν σοβαρές δομικές βλάβες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρά την σοβαρότητα του ατυχήματος, δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Αυτό οφείλεται, πιθανότατα, στην άμεση αντίδραση του οδηγού, ο οποίος κατάφερε να αποφύγει πεζούς και οχήματα, αλλά και στην τύχη, καθώς η λαϊκή αγορά θα μπορούσε να είχε γεμίσει με κόσμο λίγα λεπτά νωρίτερα.

Η έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0b2c30y2ssx)