Σπαρακτικές σκηνές και τις πιο δραματικές στιγμές της ζωής τους έζησαν σήμερα οι γονείς της 28χρονης Κυριακής, οι οποίοι κλήθηκαν να θάψουν το παιδί τους, το οποίο δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής συγκλονίζει με τα λόγια του: «Είμαι πίσω από τη νεκροφόρα και συνοδεύω την κορούλα μου... Είναι πανέμορφη», είπε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο πατέρας της 28χρονης συγκίνησε μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Live News» για την κόρη του ενώ βρισκόταν με το αυτοκίνητό του πίσω από τη νεκροφόρα αποκαλώντας την «πολύ όμορφη νυφούλα».

Διαβάστε επίσης: Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν την Κυριακή ντυμένη νύφη - "Πού πάνε το παιδί μου", φώναξε η μητέρα της (Εικόνες & Βίντεο)

 «Είμαι πίσω από τη νεκροφόρα και συνοδεύω την κορούλα μου... Είναι πανέμορφη! Την έντυσα νυφούλα σήμερα. Είναι τόσο μα τόσο όμορφη, κουκλάρα! Το κοριτσάκι μου ντυμένο στα λευκά», είπε χαρακτηριστικά για την κόρη του.

Στη συνέχεια συγκλονίζουν τα λόγια του όσον αφορά τους αστυνομικούς που συνόδεψαν την 28χρονη στην τελευταία της οικία, αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι τη στιγμή που τους χρειάστηκε:

 «Ξέρετε σήμερα συνειδητοποίησα πως υπάρχουν τελικά πάρα πολλοί αστυνομικοί. Έχουμε πολλούς αστυνομικούς δίπλα στη νεκροφόρα αλλά αν ένας ήταν δίπλα της τη Δευτέρα το βράδυ, σήμερα δεν θα πήγαινα για να της ρίξω χώμα. Σήμερα μπόρεσαν να συνοδέψουν την Κούλα μου. Είναι πάρα πολλοί αστυνομικοί εδώ, αλήθεια. Τίποτα δεν θα είχε γίνει απ' όλα αυτά αν μπορούσαν να τη συνοδέψουν στο σπίτι εκείνο το βράδυ».

Καταλήγοντας, ανέφερε πως μέχρι και σήμερα κανένας δεν επικοινώνησε μαζί του από την Αστυνομία παρά μόνον ένας: «Τρεις μέρες μετά κανείς δεν με έχει πάρει τηλέφωνο από την Αστυνομία για να μου πει ότι το παιδί μου δολοφονήθηκε. Με κάλεσε μόνο ένας να μου πει ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα και η Αστυνομία δεν πρόλαβε να κάνει κάτι».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0bdh3g5kept)