Οχήματα που «πρωταγωνίστησαν» σε εγκληματικές ενέργειες, όπως εκτιμούν πολλοί, βρίσκονται «θαμμένα» κάτω από τα νερά στη λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου.

Ελάχιστοι ίσως γνωρίζουν ότι στα νερά έξω από το Σούνιο βρίσκεται ένα υποθαλάσσιο «νεκροταφείο» αυτοκινήτων. Και για την ακρίβεια ένα παράνομο «νεκροταφείο» για οχήματα που πολύ πιθανόν να είναι αντικείμενο εγκληματικής δραστηριότητας.

Σε αυτό το άγνωστο «νεκροταφείο» καταδύθηκε η ομάδα του Up Stories με την καταδυτική ομάδα Top2Bottom (Νικόλας Μαργαρίτης, Ανδρέας Ανδρικόπουλος και Άκης Σεϊσίδης).

Βουτιά στο πιο αθέατο αξιοθέατο της Ελλάδας. Το υποθαλάσσιο νεκροταφείο αυτοκίνητων στο Σούνιο.

Δώδεκα με δεκαπέντε αυτοκίνητα και φορτηγά είναι στον βυθό κοντά στα Λεγραινά. Τα χρόνια που έχουν περάσει μέσα στα νερά διέβρωσαν όλα τα οχήματα, που πλέον είναι καταφύγιο για τον κόσμο του βυθού.

Το νεκροταφείο βρίσκεται κοντά τις ιχθυοκαλλιέργειες και κάτω ένα σημείο επί της Αθηνών-Σουνίου, από όπου γινόταν ρίψη των αυτοκινήτων στη θάλασσα.

Η αστυνομία εκτιμά ότι είναι κάποια από τα αυτοκίνητα είναι κλεμμένα είτε για αφαιρέσουν τα ανταλλακτικά τους είτε για να χρησιμοποιηθούν σε ληστείες ή άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Μια άλλη περίπτωση αφορά «απαγωγές» αυτοκινήτων. Αν οι κάτοχοι δεν πλήρωναν «λύτρα» στους «απαγωγείς», αυτοί τα έριχναν στον βυθό.

Βουτιά στο πιο αθέατο αξιοθέατο της Ελλάδας. Το υποθαλάσσιο νεκροταφείο αυτοκίνητων στο Σούνιο.