Σημαντικές αποκαλύψεις για την αρρωστημένη σχέση και τα όσα υπέφερε η ανιψιά της από τον δολοφόνο της κάνει η θεία της 28χρονης Κυριακής που έχασε τη ζωή της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Μία ημέρα μετά την κηδεία της 28χρονης Κυριακής, που έπεσε νεκρή από τις μαχαιριές του πρώην συντρόφου της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, η θεία της μιλά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για το τραγικό περιστατικό και την τεράστια απώλεια.

«Δεν μπορούσε το μυαλό μου να το συνειδητοποιήσει, δεν μπορούσα να πιστέψω ότι συνέβη στην Κυριακούλα μας αυτό», λέει η θεία της 28χρονης.

Η Κυριακή είχε το όνομα της θείας της, με την οποία ήταν πολύ δεμένες.

Άγιοι Ανάργυροι: "Κλαίω συνέχεια"

«Κλαίω συνέχεια από τότε, δεν μπορεί... δεν γίνεται. Η Κυριακούλα ήθελε να προστατεύσει εμάς. Ήταν ένα ευαίσθητο παιδί και μας πονούσε όλους. Κάποια στιγμή είπα στον θείο της ότι ήταν αδύναμος χαρακτήρας. Μου είπε όχι, η Κυριακούλα μας ήταν ο πιο δυνατός χαρακτήρας. Γι' αυτό πάλεψε μόνη της. Την απειλούσε συνέχεια. Έλεγε θα σκοτώσω και την... θα σκοτώσω και την... Δεν θα μείνω έτσι, θα κάνω μεγάλο κακό της έλεγε. Όλα αυτά για να μην τον αφήσει. Για να μη φύγει η Κυριακούλα από τη ζωή του. Αυτός είχε την ανασφάλεια», λέει πολύ φορτισμένη η θεία της Κυριακής.

Ο συναισθηματικός εκβιασμός στον οποίο υπέβαλλε την 28χρονη ο πρώην σύντροφός της ήταν έκδηλος, σύμφωνα με τα λεγόμενα της θείας της. Συγκεκριμένα, την απειλούσε πως θα βλάψει την οικογένειά της, με σκοπό να μην τον χωρίσει.

Λίγο μετά, στην τηλεφωνική της επικοινωνία με την εκπομπή, η κυρία Κυριακή ξεσπά σε λυγμούς, καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί αυτό που έχει συμβεί, ενώ ευχαριστεί και τον κόσμο για την αμέριστη στήριξή του.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0c4i3awfzs1)