Εντός ημερών πρόκειται να επιστρέψει στο κελί των φυλακών Κορυδαλλού ο 39χρονος που δολοφόνησε την 28χρονη Κυριακή Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, ύστερα από τις δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Για την υγεία του 39χρονου μίλησε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος από το πρωί ενημέρωνε για την κατάσταση τους, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι θα επιστρέψει στη φυλακή «να σαπίσει».

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, μιλώντας στον ALPHA, ο κ.Γιαννάκος, οι γιατροί έκριναν ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση και για τον λόγο αυτό εξάλλου μεταφέρθηκε από το μεσημέρι σε κλινική βραχείας νοσηλείας.

Μάλιστα όπως επεσήμανε, οι γιατροί έκαναν το χρέος τους να παραδώσουν υγιή στη δικαιοσύνη αυτόν τον άνθρωπο, τον οποίο χαρακτήρισε χειριστικό χωρίς κανέναν ψυχιατρικό πρόβλημα, όπως προέκυψε από τις ψυχιατρικές εξετάσεις.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0fkz085hkqh)

Σε ανάλογο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του ψυχιάτρου Δημήτρη Σούρα, στην ίδια εκπομπή, ο οποίος συντάχθηκε με τις γνωματεύσεις των ψυχιάτρων. Όπως είπε «οι χειριστικές αυτοκτονίες μπορούν να γίνουν και κανονικές» και διευκρίνισε «άλλο η ψυχασθένεια, άλλο η σχιζοφρένεια και άλλο άτομα που λέγονται δολοφόνοι. Σκοπός είναι να λένε τα ονόματά τους και να μην φοβόμαστε τις λέξεις»