Η Κυριακή Γρίβα, χαμογελά διπλά στον 39χρονο, ο οποίος έμελλε να κόψει το νήμα της ζωής της με τόσο βίαιο τρόπο έξω από το Α.Τ των Αγίων Αναργύρων. Τραγική ειρωνεία το γεγονός πως λίγους μήνες μετά από αυτήν την φωτογραφία, η Κική τον κατήγγειλε για κακοποίηση και βιασμό.

Συνάδελφος της Κυριακής λέει: «Επειδή ήταν χειμώνας, φοράγαμε μακριά φούτερ, δεν μπορώ να ξέρω τι έφερε στο σώμα της».

Η 28χρονη ήξερε πώς να κρύβει τα σημάδια κακοποίησης. «Ήταν ένα φοβισμένο πλάσμα και μιλούσε μόνο όταν της το επέτρεπε ο Θανάσης» θα πουν πρώην συνάδελφοι αποκλειστικά στο LIVE NEWS. «Δούλευαν μαζί. Δεν την άφηνε να δουλεύει με άλλον, ούτε με άλλη κοπέλα. Δεν μίλαγε. Μόνο εκείνος αποφάσιζε και μίλαγε. Ήταν πολύ εριστικός, πολύ αυταρχικός».



«Η Κυριακή, η Κική όπως την λέγαμε εμείς, δεν μίλαγε. Δεν έκανε καμία κίνηση χωρίς να κοιτάξει τον Θ… Συγκεκριμένα κάποια στιγμή χρειάστηκε να την βάλουμε σε άλλο πρόγραμμα με έναν άλλον οδηγό κι έγινε ολόκληρος σαματάς. Ήταν λες και ήταν κτήμα του. Δεν έπρεπε να δουλέψει με άλλον, δεν έπρεπε κανείς να της μιλάει».

«Του λέγαμε πρέπει να πάει η Κική με τον Γιάννη για παράδειγμα από το συνεργείο. Δεν το δεχόταν. Ήθελε να δουλεύει μόνο μαζί του».

Οι ψίθυροι είχαν αρχίσει στην εταιρεία για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του 39χρονου και την ανεξήγητα φοβική στάση του κοριτσιού. Ωστόσο, η Κυριακή δεν μιλούσε σε κανέναν για όσα φρικτά βίωνε.

«Κάποια στιγμή το αφεντικό την είχε ρωτήσει. Κάτι είδε μάλλον που δεν του άρεσε γιατί είναι οικογενειάρχης άνθρωπος. Και την ρώτησε ”κορίτσι μου είσαι καλά; υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Θανάση; Μήπως τυχόν σε χτυπάει, σου φέρεται άσχημα;” και απαντούσε «όχι, όχι! Όλα καλά!”»

Άγιοι Ανάργυροι: Oι μελανιές στο κορμί της Κυριακής

Νέες φωτογραφίες ντοκουμέντα με εμφανή σημάδια και μελανιές στο σώμα της αδικοχαμένης Κυριακής, που το μοιραίο βράδυ της Πρωταπριλιάς δολοφονήθηκε από τα χέρια του 39χρονου πρώην συντρόφου της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, έφερε στο φως το Live News.

Στις φωτογραφίες ντοκουμέντο φαίνεται τα χέρια και τα πόδια της Κυριακής να έχουν μελανιές σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

kyriaki-melanies__1_

kyriaki-melanies__2_

kyriaki-melanies__3_


Γρηγόρης Λέων για τις μελανιές στο κορμί της Κυριακής: Είναι ασυνήθιστα τα σημεία που έχει τις μελανιές, είναι αρκετά ψηλά


Ο Γρηγόρης Λέων μίλησε στο Live News για τις μελανιές στο κορμί της Κυριακής αναγνωρίζοντας τους περιορισμούς που μπορεί να φέρουν οι φωτογραφίες και στην συνέχεια είπε:

«Συχνά παρατηρούμε γυναίκες ή και άνδρες που κακοποιούνται να φέρουν τέτοια τραύματα, του τύπου των εκχυμώσεων και εκδορών. Ακόμα και στο σώμα μιας κοπέλας μπορεί να βρούμε και με διαφορετική χροιά εκχυμώσεις, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν γίνει σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Είναι και ασυνήθιστα τα σημεία που έχει τις μελανιές, είναι αρκετά ψηλά».