Στην διάψευση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, απάντησε η Μαρία Καρυστιανού σχετικά με την δήλωση της στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών για την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Καρυστιανού εξέφρασε τη λύπη της για τις δηλώσεις της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, δηλώνοντας στο OPEN πως: «Όχι δεν τα έχουμε χάσει, η αντιληπτική μας ικανότητα είναι εξαιρετική και αντιλαμβανόμαστε περισσότερα από όσα θέλει η κυρία Αδειλίνη. Λυπάμαι που την ακούω να λέει αυτά τα πράγματα. Θα ήθελα να τη δω να απαντά και στα τελευταία γεγονότα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τη μονταζιέρα, τον ανακριτή και να μας απαντήσει για ποιο λόγο πρέπει εμείς να ψάχνουμε σήμερα για υπολείμματα των ανθρώπων μας».

Μάλιστα, η κα. Καρυστιανού ανέφερε ότι στη συνάντηση που είχε με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου υπήρχαν και άλλοι μάρτυρες και ότι δεν ήταν μόνη της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0gkl07yk5ih)

Αδειλίνη: Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι παρέπεμψα συγγενή για παρηγοριά στην εκκλησία

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, διέψευσε κατηγορηματικά πως παρέπεμψε την Μαρία Καρυστιανού στην εκκλησία, όταν εκείνη της ζήτησε δικαίωση για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, η κ. Αδελίνη ανέφερε: «Ο λόγος που δεν τοποθετήθηκα είναι ο σεβασμός στα θύματα αυτής της τραγωδίας. Διαψεύδω κατηγορηματικά ότι αντί να διαβεβαιώσω πως θα κάνουμε ότι απαιτείται, τους έστειλα για παρηγοριά στην εκκλησία.

Διαψεύδω ότι έπραξα με τέτοιον κυνισμό σε οποιοδήποτε συγγενή θύματος των Τεμπών. Αψευδής μάρτυρας των όσων λέω είναι η παραγγελία, σύμφωνα με την οποία ζητώ να γίνουν όλα όσα πρέπει για να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Ο αβάσταχτος πόνος και η δίκαιη οργή από τους συγγενείς δικαιολογεί την παρερμηνεία κάποιων πραγμάτων που μπορεί να ειπώθηκαν στο γραφείο μου. Τους διαβεβαιώνω όμως πως δεν είμαι απέναντί τους αλλά είμαι μαζί τους».