Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ σχετικά με τον θάνατο μητέρας και γιου στην Ηλιούπολη. Το επικρατέστερο σενάριο της ΕΛ.ΑΣ είναι ο 36χρονος γιος να πυροβόλησε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Προς ώρας οι αστυνομικές αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας. Και αυτό διότι στο διαμέρισμα δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης ενώ δεν έχουν αφαιρεθεί τιμαλφή και χρήματα. Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε ντυμένη και καθισμένη στην πολυθρόνα ενώ ο 36χρονος φαίνεται να έδωσε τέλος στη ζωή του. Το σενάριο αυτό ενισχύει και η ιατροδικαστική έρευνα μιας και από τα στοιχεία προέκυψε ότι η γυναίκα είχε πεθάνε 48 ώρες πριν τον γιο της.

Ο 36χρονος έφερε τραύμα στο μάγουλο από σφαίρα και βρέθηκε σε διαφορετικό σημείο από εκεί που πυροβολήθηκε. Συγκεκριμένα βρέθηκε γυμνός πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του, με τις Αρχές να εκτιμούν πως αφού αυτοπυροβολήθηκε, περπάτησε μερικά μέτρα για να πάει από το σαλόνι στο υπνοδωμάτιο. Αυτό το σενάριο εξηγεί και το πως βρέθηκε η καραμπίνα σε διαφορετικό σημείο από τις σορούς τους.