Ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας με πρωταγωνιστή έναν ιερέα και θύμα μία γυναίκα που τον συνόδευε στην επίσκεψή του σε μοναστήρι στη Νέα Μάκρη είδε το φως της δημοσιότητας έπειτα από καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής στο ekklissiaonline.gr, ο ιερέας φαινόταν να βρίσκεται σε αμόκ και να χαστουκίζει με δύναμη τη γυναίκα, την οποία στη συνέχεια έσπρωξε κι έριξε στο πεζοδρόμιο.


Νέα Μάκρη: Τι είπαν αυτόπτες μάρτυρες για το απίστευτο περιστατικό

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες σε κεντρικό δρόμο της Νέας Μάκρης, μπροστά στα μάτια περαστικών αλλά και θαμώνων καταστημάτων. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, του επεισοδίου είχε προηγηθεί λεκτικός διαπληκτισμός.

Οι κάτοικοι είδαν στη συνέχεια τον ιερέα να χαστουκίζει με δύναμη τη γυναίκα και να τη σπρώχνει, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει την ισορροπία της και να πέσει στο πεζοδρόμιο. Αμέσως, μία παρέα την πλησίασε, ρωτώντας την αν χρειαζόταν βοήθεια. Την οδήγησαν σε ένα παγκάκι, ενώ την ίδια ώρα προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τον έξαλλο ιερέα.

Η γυναίκα ανέφερε κλαίγοντας πως τον είχε συνοδέψει στη Μονή του Αγίου Εφραίμ για προσκύνημα μαζί με άλλους πιστούς από ενορία. Είχαν έρθει με πούλμαν, αλλά ο ιερέας δυσαρεστήθηκε για κάτι που ξέχασε να πάρει μαζί της από το μοναστήρι και αυτός ήταν ο λόγος που ξέσπασε πάνω της. Οι περίοικοι την παρότρυναν να κάνει καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα, αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας πως δεν θέλει να δώσει συνέχεια.