Ένα απίστευτο ραβασάκι βρήκε πάνω στο αυτοκίνητό της μια γυναίκα οδηγός, μετά την παράκλησή της να μην της βεβαιωθεί πρόστιμο για την παράνομη στάθμευση του οχήματός της, γιατί είχε γενέθλια.

*Διαβάστε εδώ: Πάτρα: Ακρωτηρίασαν την 20χρονη φοιτήτρια που προσβλήθηκε από μηνιγγίτιδα

Ειδικότερα, η οδηγός στάθμευσε παράνομα το αυτοκίνητό της, αφήνοντας ένα σημείωμα στο παρμπρίζ, με το οποίο ζητούσε από τα αρμόδια όργανα να μην της βεβαιώσουν πρόστιμο για την παράβαση, καθώς εκείνη την ημέρα ή για την ακρίβεια τη νύχτα γιόρταζε τα γενέθλιά της.

Όταν η οδηγός επέστρεψε στο αυτοκίνητό της, την περίμενε μία δυσάρεστη και μία ευχάριστη έκπληξη.

Η δυσάρεστη έκπληξη ήταν ότι πράγματι κάποιος αστυνομικός βρέθηκε στο σημείο, στο οποίο είχε σταθμεύσει παράνομα το αυτοκίνητό της, αφήνοντας στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μια κλήση.

Η ευχάριστη έκπληξη ήταν ότι το ροζ χαρτάκι με την κλήση δεν περιείχε μόνο τη βεβαίωση της παράβασης, αλλά αποτελούσε και μια αυτοσχέδια ευχετήρια κάρτα, πάνω στην οποία ο αστυνομικός καθαρόγραψε -χωρίς τονισμό- «Χρόνια Πολλά».


Viral το βίντεο που ανήρτησε η οδηγός στα social media

Με ανάμεικτα συναισθήματα, η οδηγός απαθανάτισε τη στιγμή, την οποία και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στα κοινωνικά δίκτυα, με αποτέλεσμα το σύντομο video να γίνει αμέσως viral.

View this post on Instagram

A post shared by 888 (@heartless_toxicity)