Συναγερμός μετά από επεισόδιο με πυροβολισμούς με ένα τραυματία που σημειώθηκε στη Νέα Σμύρνη έξω από το γήπεδο "Ανδρέας Βαρίκας" την ώρα της διεξαγωγής αγώνα βόλεϊ ανδρών μεταξύ Πανιωνίου και ΟΦΗ.

Σύμφωνα με τις πληροφιορίες, το επεισόδιο εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε δύο οπαδούς του ΠανιωνίουΤο ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όπως και οι δυνάμεις της Άμεσης Δράσης.

Το περιστατικό δεν φαίνεται να είναι οπαδικό, από την πρώτη εικόνα που σχηματίζουν στην ΕΛ.ΑΣ. κατά πληροφορίες πρόκειται για προσωπική διαφορά μεταξύ δύο οπαδών του Πανιωνίου.

Πυροσβολισμοί στη Νέα Σμύρνη: Το χρονικό

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου (13/4) την ώρα που ξεκινούσε ο αγώνας, έξω από το Κλειστό Ανδρέας Βαρίκας και δίπλα στον σύνδεσμο των οργανωμένων οπαδών του Πανιωνίου.

Ενα άτομο πέρασε από το σημείο, πυροβόλησε κατά του άλλου ατόμου στον μηρό και εξαφανίστηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 34χρονος τραυματίας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Από την άλλη, ο δράστης -ένας 30χρονος τα στοιχεία του οποίου έδωσε στην ΕΛΑΣ το θύμα- διέφυγε πεζός από το σημείο και αναζητείται.

Η πρώτη εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ - Γνωστοί δράστης και θύμα

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δράστης και θύμα γνωρίζονται μεταξύ τους. Κατά πληροφορίες πρόκειται για συμπλοκή ανάμεσα σε δύο οπαδούς του Πανιωνίου.

Οι Αρχές από την πρώτη εικόνα που έχουν σχηματίσει εκτιμούν ότι δεν πρόκειται για οπαδικό επεισόδιο και πώς οι δυο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν τρεις σφαίρες και έναν κάλυκα.

Ο αγώνας δεν διεκόπη, το περιστατικό έγινε έξω από το γήπεδο, και η αναμέτρηση των δύο ομάδων συνεχίζεται κανονικά.

Νέα Σμύρνη: Επιτέθηκαν σε τηλεοπτικά συνεργεία

Αμέσως μετά το περιστατικό παρευρισκόμενοι επιτέθηκαν σε τηλεοπτικά συνεργεία που έφτασαν στο σημείο προκειμένου να μεταδώσουν την είδηση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μάλιστα, άγνωστα άτομα απαίτησαν από οπερατέρ να βγει από το αμάξι του και τον χτύπησαν.