Τραγικό τέλος βρήκε ένας άνθρωπος από την κατάρρευση τμήματος ενός παλαιού κτηρίου στον Πειραιά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 31χρονος άνδρας υπηρετούσε στην ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, το κτήριο βρίσκεται επί της οδού Νεωρίων στο Πασαλιμάνι, ενώ όπως αναφέρει η Πυροσβεστική, εκτελούνται σε αυτό εργασίες και από την κατάρρευση έχει εγκλωβιστεί ένα άτομο, το οποίο βρισκόταν σε καμπίνα φορτηγού στο πλαίσιο των εργασιών που διεξάγονταν.



Στο κτήριο υπήρχαν εννέα εργάτες τη στιγμή της κατάρρευσης, με τρεις από αυτούς να τραυματίζονται ελαφρώς από μπάζα. Μάλιστα, στο σημείο επιχειρούν 24 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα και ένα διασωστικό σκύλο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί του ΑΤ Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά που έχουν αναλάβει την προανάκριση προσήγαγαν τον εργολάβο και πέντε από τους εργάτες που βρίσκονταν στο κτήριο


Μώραλης: Όλοι λυπούμαστε - Έχουμε έναν νεκρό αστυνομικό που ήρθε για μεροκάματο στην οικοδομή

Ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης μίλησε στη Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου, επισημαίνοντας πως «πλήρη εικόνα δεν έχουμε, έχουμε σίγουρα έναν νεκρό. Έχουμε τρεις τραυματίες, ήταν εννέα εργαζόμενοι. Όλοι μας λυπούμαστε. Ο νεκρός είναι ένας αστυνομικός που είχε έρθει για μεροκάματο στην οικοδομή» είπε χαρακτηριστικά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ldwrg0cvfl)