Για την κατάρρευση του κτηρίου στο Πασαλιμάνι και τον νεκρό αστυνομικό μίλησε ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ανέφερε ότι όλοι λυπούνται για το περιστατικό, επισημαίνοντας ότι ο άτυχος αστυνομικός «είχε έρθει για μεροκάματο στην οικοδομή».

Στη συνέχεια, γνωστοποίησε ότι το κτήριο είχε λάβει άδεια «μικρών εργασιών από την πολεοδομία», προσθέτοντας ότι «είναι τραγικό, είναι σαν να έπεσε σαν χάρτινο το κτίριο. Θεωρώ ότι δεν μπορεί να έπεσε από απλές εργασίες».

Όπως εκτίμησε, «δεν μπορεί ένα κτίριο να έπεσε από απλές εργασίες. Δεν πρέπει να κάνουμε πρόχειρες προσεγγίσεις. Πρέπει να γίνει ανάκριση και έρευνα».

Αναφορικά με το αν υπάρχουν και άλλοι εγκλωβισμένοι στα συντρίμμια, ο Γιάννης Μώραλης δήλωσε ότι εκπαιδευμένος σκύλος της αστυνομίας ψάχνει για την περίπτωση που υπάρχει κανείς άλλος στο σημείο.

Μάλιστα, μιλώντας με τους συντελεστές της εκπομπής, τόνισε ότι «η πραγματικότητα είναι πολύ χειρότερη από την εικόνα που έχετε», ενώ παράλληλα, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα κτήριο του 1958.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0ldwrg0cvfl)