Η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων, έχει γεμίσει με θλίψη και οργή την κοινωνία. Η μητέρα της αδικοχαμένης κοπέλας, σε σπαρακτικό μήνυμά της, εκφράζει τον αβάσταχτο πόνο της: «Εύχομαι καμία άλλη μάνα να μην περάσει αυτό που περνάω εγώ. Έχει ξεριζωθεί η ψυχή μου, δεν θα ησυχάσω ούτε εγώ ούτε η ψυχή της κόρης μου», είπε στον ΑΝΤ1, εκφράζοντας το βάρος της απώλειας. 

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν όλοι όσοι ευθύνονται, ώστε να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου», ανέφερε.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με «Το Πρωινό», η μητέρα της Κυριακής αναμένεται να καταθέσει στις Αρχές την προσεχή Παρασκευή (19.04.24).

«Δωμάτιο ηρεμίας» για τον 39χρονο

Ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας που συγκλόνισε το πανελλήνιο έχει μεταφερθεί σε ειδικό «δωμάτιο ηρεμίας», επενδεδυμένο με αφρολέξ, στο Ψυχιατρείο των Φυλακών Κορυδαλλού, ύστερα από το θρίλερ που ακολούθησε με τη μεταγωγή του, στη «σκιά» της απόπειρας αυτοκτονίας που έκανε.

Στο δωμάτιο υπάρχει κάμερα για τη συνεχή επιτήρησή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τουαλέτα είναι κλειδωμένη και πηγαίνει παρουσία φρουρού.

Να σημειωθεί ότι το εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο ήρθε με χαρτί ότι ο δράστης αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα και πλέον ο ίδιος θα κάνει συνεδρίες με ψυχίατρο στις φυλακές.

Σύγχυση και έλλειψη συνείδησης

Οι υπάλληλοι που τον έχουν συναναστραφεί αναφέρουν πως είναι σε σύγχυση και δεν έχει τη συναίσθηση ότι το απονενοημένο διάβημα το έκανε εντός της φυλακής. Νομίζει, όπως λένε, πως το έχει κάνει εκτός φυλάκων.

Επιπλέον, ο 39χρονος υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τη στιγμή της επίθεσης στην 28χρονη, επαναλαμβάνοντας, σε ενεστώτα χρόνο, ότι «την Κυριακή την αγαπάω», γεγονός που δείχνει πως δεν έχει πλήρη συναίσθηση του τι ακριβώς έχει συμβεί.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0m7jwn480fd)