Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στην υπόθεση θανάτου ενός 65χρονου Γερμανού στο χωριό Φέρμα της Ιεράπετρας, στην Κρήτη.

Το βράδυ της 6ης Απριλίου, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του. Η γυναίκα που τον πρόσεχε το τελευταίο δίμηνο, καθώς ο 65χρονος έπασχε από καρκίνο, θεώρησε πως εκείνος έπεσε προς τα πίσω, χτύπησε το κεφάλι του και ως εκ τούτου προκλήθηκε ο θάνατός του, ωστόσο αυτό φαίνεται να ανατρέπεται.

Η ταφή του 65χρονου έγινε κανονικά σε γειτονικό χωριό και όταν οι φωτογραφίες του πτώματος του 65χρονου έφτασαν στα χέρια της Αστυνομίας, διαπιστώθηκε πως τα τραύματα στο κεφάλι του δεν έμοιαζαν να έχουν προκληθεί από πέσιμο, ενώ επιπλέον προκύπτει υπάρχουν εκδορές από σύρσιμο της σορού του άτυχου άντρα.

Κάμερα στην είσοδο του σπιτιού του θύματος ''δείχνει'' τον δράστη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής ''Αλήθειες με τη Ζήνα'', η έρευνα ήταν εξαρχής ελλιπής, αφού κανείς δεν έλεγξε τις καταγραφές της κάμερας ασφαλείας που υπάρχει έξω από την είσοδο του σπιτιού του 65χρονου, για να διαπιστώσει τι συνέβη.

Από το υλικό φαίνεται πως η κάμερα κατέγραψε έναν άνδρα με μούσια, σαν αυτά που φορούν οι Αγιοβασίληδες τα Χριστούγεννα, μαυροφορεμένο και με κουκούλα να εμφανίζεται στην εξώπορτα. Ο εν λόγω άντρας είχε γερμένο στα πλάγια το κεφάλι του, ούτως ώστε να μη φανούν καλά τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, ενώ φαίνεται να πλησιάζει στην πόρτα και να τη χτυπά δύο φορές. Στη συνέχεια ο άγνωστος άντρας ακούγεται να λέει κάτι στον 65χρονο, από το οποίο συμπεραίνεται πως οι δυο τους γνωρίζονταν.

Έπειτα ακούγονται δύο δυνατοί γδούποι, με τον 65χρονο Γερμανό να βγάζει δύο κραυγές. Ο άγνωστος άνδρας φαίνεται από τις κάμερες να μένει μέσα στο σπίτι του 65χρονου περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια βγαίνει ανενόχλητος, κλείνει την πόρτα πίσω του και εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με την εκπομπή ο άνδρας αναζητείται, καθώς του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τη δολοφονία του 65χρονου Γερμανού στην Ιεράπετρα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0mc3afz20ch)