Συντετριμμένος είναι ο πατέρας του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες, Τρίτη 16/04, στον Πειραιά, όταν κτίριο κατέρρευσε και τον καταπλάκωσε.

*Διαβάστε εδώ: Μαυροειδάκος στα Παραπολιτικά 90,1 για θάνατο ειδικού φρουρού στον Πειραιά: Οι περισσότεροι αστυνομικοί κάνουν δύο και τρεις δουλειές

«Ήταν ένας άγγελος, όπως το όνομά του. Είχε όνειρο να φύγει από το χωριό, να πάει στην αστυνομία, να κάνει οικογένεια, να ζήσει μια όμορφη ζωή», είπε ο πατέρας του, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως είπε, γνώριζε ότι ο γιος του δούλευε σε μια οικοδομή για ένα συμπληρωματικό εισόδημα, αλλά δεν ήξερε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Του είχα μιλήσει την προηγούμενη μέρα. Τον είχα ρωτήσει αν θα ανέβει με την αδελφή του για το Πάσχα. Τι να πω… ήταν ένας άγγελος, το χαμόγελό του, η ψυχή του, τι άλλο να σας πω», ανέφερε με σπασμένη φωνή.


Πειραιάς: Πώς έμαθε η οικογένεια του αστυνομικού το τραγικό περιστατικό

Απίστευτος ήταν και ο τρόπος που η οικογένεια του 31χρονου αστυνομικού έμαθε τα τραγικά νέα για τον χαμό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας εκπομπής, αφού μεταφέρθηκε ο 31χρονος στο νοσοκομείο και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, αστυνομικοί πήραν τηλέφωνο τους γονείς του στα Γρεβενά και τους είπαν πως το παιδί τους είχε κάποιο ατύχημα και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, οι γονείς θεώρησαν ότι είναι μία από αυτές τις φάρσες που κάνουν απατεώνες σε ηλικιωμένους κυρίως ανθρώπους, στους οποίους τηλεφωνούν και λένε ότι κάποιος συγγενής του ενεπλάκη σε κάποιο ατύχημα με σκοπό να τους αποσπάσουν χρήματα.

Χρειάστηκε να τους καλέσουν τρεις φορές και την τελευταία φορά, μάλιστα, τους μίλησε ο ίδιος ο διοικητής του 31χρονου, ο οποίος τους ενημέρωσε πως έχει συμβεί κάτι πολύ σοβαρό και θα φρόντιζαν οι ίδιοι, για να μεταβούν από τα Γρεβενά στην Αθήνα.

Η αδελφή του αστυνομικού έσπευσε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου έμαθε τα φρικτά νέα για τον αδελφό της και στη συνέχεια έφτασε και ο πατέρας τους, ο οποίος κατέρρευσε, όταν έμαθε πως το παιδί του δε ζει πια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0malv3y8kch)