Εξιτήριο από το Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες, μετά την απόπειρα δολοφονίας, που έκανε, πήρε ο δράστης της δολοφονίας της Κυριακής Γρίβα, την οποία σκότωσε έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Ο 36χρονος οδηγήθηκε πίσω στις φυλακές Κορυδαλλού, προκειμένου να παραμείνει στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο, υπό συνεχή επιτήρηση. Προαυλίζεται και βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση, ενώ τον έχει επισκεφτεί μια συγγενής του. Όσοι έχουν έρθει σε επαφή μαζί του λένε, πως ακόμα δεν έχει επίγνωση του τι έχει συμβεί, ενώ συνεχίζει να μιλά σε Ενεστώτα χρόνο, όταν αναφέρεται στην Κυριακή.

Όπως επισήμανε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», μιλώντας στο LIVE NEWS σχετικά με το νέο βίντεο ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητάς, ο δράστης βρίσκεται ακριβώς στην ευθεία του φρουρού, την ώρα που έβγαζε το μαχαίρι, με το οποίο αφαίρεσε τη ζωή της Κυριακής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0nbcvybwvw1)
Η αρχική πραγματογνωμοσύνη έδειξε πως ο πρώην σύντροφος και δολοφόνος της άτυχης κοπέλας είχε προβλήματα και πλέον ακολουθεί συγκεκριμένη αγωγή.

Ο κ. Λαμπρόπουλος όσον αφορά στις καταθέσεις, είπε πως αναμένεται η κατάθεση της μητέρας της 29χρονης, ενώ ο πατέρας της έχει καταθέσει στο Εσωτερικών Υποθέσεων. 
Την ίδια, ώρα το Εσωτερικών Υποθέσεων κάνουν έρευνα, προκειμένου να τεκμηριώσουν τα λάθη που έγιναν.