Πολλή κίνηση στους δρόμους θα συνατήσουν σήμερα Παρασκευή (19/4) οι οδηγοί στην Αθήνα, με τις μεγαλύτερες δυσκολίες να εντοπίζονται στον Κηφισό, ενώ δύσκολη είναι η κατάσταση και στην λεωφόρο Κηφισίας.

Μεγάλες είναι οι καθυστερήσεις στην Αττική Οδό λόγω σύγκρουσης φορτηγού με ΙΧ.



Δείτε live την κίνηση ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ το Δελτίο Κυκλοφορίας


Η κίνηση στους δρόμους στις 8.40 το πρωί

kinisi_8_40



Κίνηση στους δρόμους: Ποιους δρόμους να αποφύγετε  

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου Αττικής για μια ακόμη ημέρα, σήμερα Παρασκευή, με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εντοπίζονται στον Κηφισό.

Συγκεκριμένα, στον Κηφισό προβλήματα παρατηρούνται κυρίως στο ρεύμα ανόδου από το ύψος της Λένορμαν μέχρι τη Νέα Ιωνία, ενώ στο ρεύμα καθόδου η κίνηση ξεκινάει από το ύψος της Αττικής Οδού και φτάνει μέχρι το Αιγάλεω.

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται και στην Κηφισίας, και τα δύο ρεύματα, από το ύψος της Πανόρμου μέχρι και το Χαλάνδρι.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα αυτοκίνητα και στην Παραλιακή, από τη λεωφόρο Αλίμου. 

Σύμφωνα με την Τροχαία, στην έξοδο της Αθηνών-Κορίνθου από το Δαφνί υπάρχει έντονο πρόβλημα στην κίνηση των οδηγών ενώ και στο ρεύμα εισόδου στην λεωφόρο Αθηνών-Κορίνθου τα οχήματα κινούνται με αργούς ρυθμούς.

Επίσης στην Αθηνών-Λαμίας στην έξοδο στο ύψος του κόμβου Καλυφτάκη όπως και στην Αθηνών-Λαμίας στην είσοδο διαπιστώνονται σοβαρά προβλήματα.

Στη λεωφόρος Κηφισίας κυρίως στο ρεύμα καθόδου από το ύψος του Ψυχικού, οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Αλλά και στο λιμάνι Πειραιά κυρίως στους γύρω δρόμους καταγράφεται αυξημένη κίνηση ενώ και στην Αττική Οδό κυρίως στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο τα αυτοκίνητα κινούνται με καθυστερήσεις τουλάχιστον 15 λεπτών.

Η κίνηση στην Αττική Οδό

Σύγκρουση ενός ΙΧ και ένα με φορτηγό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα στο τούνελ μετά τον Περιφερειακό Υμηττού. Την ίδια ώρα παρατηρούνται, μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με την τροχαία από την σύγκρουση δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Καθυστερήσεις σημειώνονται στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο
5’-10’ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κύμης.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα 10΄-15΄ από κόμβο Ανθούσας έως κόμβο Κηφισίας. Καθυστερήσεις 10'-15΄ στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.