Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται η καταγγελία για βιασμό και επίθεση μιας 35χρονης Αυστραλής τουρίστριας, που έκανε μόνη της διακοπές στην Κέρκυρα.

Ειδικότερα, το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται» το βράδυ της Τρίτης 23 Απριλίου. Λίγο μετά τις 21:00, η νεαρή μπήκε στο νοσοκομείο του νησιού και ανέφερε πως δέχτηκε επίθεση και πως όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά. Ήταν σε σύγχυση, όπως ανέφεραν οι γιατροί, που ειδοποίησαν ταχύτατα την Αστυνομία.

Κέρκυρα: Η 35χρονη ανέφερε πως δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο σε εκείνη άντρα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 35χρονη ανέφερε πως δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο σε εκείνη άντρα, επί της οδού Δονάτου Δημουλίτσα, στην Κέρκυρα, κοντά στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο όπου έμενε. Παράλληλα, η γυναίκα φέρεται να υποστήριξε πως ο δράστης της επιτέθηκε και τη χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα εκείνη να χάσει τις αισθήσεις της.

Συνήλθε, όπως ανέφερε, στις 20:45 και διαπίστωσε ότι έφερε μώλωπα στη δεξιά πλευρά της λεκάνης της και αιμορραγία από την περιοχή του κόλπου. Η 35χρονη δεν επιθυμούσε την ιατροδικαστική της εξέταση.

Διαβάστε ακόμα: Υπόθεση βιασμού σε πάρτι στον Βόλο: Την ενοχή του 21χρονου αποφάσισε το δικαστήριο

Όπως αναφέρουν πηγές από την Αστυνομία, δεν συνεργάστηκε με τους ιατρούς του Γ.Ν. Κέρκυρας κατά την εξέτασή της και δεν παρείχε περιγραφή του άγνωστου δράστη, ενώ δεν υπέδειξε και μάρτυρες για την επίθεση.

Πάντως, η αστυνομική έρευνα αναμένεται να συνεχιστεί και σε αυτό το πλαίσιο θα γίνει προσπάθεια να βρεθούν εικόνες από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, σε μια προσπάθεια να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.