Τη συμπαράστασή τους στο πένθος του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του δείχνουν κυβερνητικά στελέχη όπως ανέφεραν, δηλώνοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξή τους στους γιατρούς του ΕΣΥ.
Παράλληλα ξεκαθάρισαν πως ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης έχει διατάξει ΕΔΕ για τις καταγγελίες του βουλευτή, ο οποίος μιλά τόσο για άθλιες συνθήκες εντός του νοσοκομείου Αττικόν, όσο και για "φακελάκι" στον γιατρό.

Στον απόηχο όλων όσων υποστηρίζει η οικογένεια Καλλιάνου για τον θάνατο του πατέρα του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ ανέφεραν: «Συμπαραστεκόμαστε στο πένθος για την απώλεια του πατέρα του. Ο Υπουργός Υγείας έχει διατάξει ΕΔΕ για τις καταγγελίες. Τονίζουμε την αμέριστη στήριξή μας στους γιατρούς και συνολικά το προσωπικό του ΕΣΥ στον καθημερινό αγώνα που δίνουν».


Οι καταγγελίες της οικογένειας Καλλιάνου και η προσφυγή του γιατρού στη Δικαιοσύνη

Η οικογένεια Καλλιάνου κατηγορεί τους γιατρούς νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε ο Δημήτρης Καλλιάνος ότι δεν του παρείχαν την περίθαλψη που θα έπρεπε, διατυπώνοντας σοβαρές καταγγελίες με την πλευρά του γιατρού να απαντά δια των δικηγόρων του και σήμερα, μετά τον ισχυρισμό της οικογένειας του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ για «φακελάκι» η πλευρά του γιατρού ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κάνοντας λόγο για ένα «εξωφρενικό ψεύδος».