Βαρύ είναι το πένθος για την οικογένεια του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου καθώς σήμερα έγινε η κηδεία του πατέρα του, στο χωριό Δρέπανο Αργολίδας. Την ίδια στιγμή  βρίσκεται σε εξέλιξη ένας «πόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα στον δικηγόρο της οικογένειας και τον δικηγόρο του γιατρού ως προς το αν δόθηκαν οικονομικά κίνητρα ώστε να προσέξουν καλύτερα τον ασθενή.

Σε κλίμα συγκίνησης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρέτισε τον πατέρα του Δημήτρη στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Δρέπανο Αργολίδας.

Λίγο νωρίτερα σε ανάρτησή του έγραφε ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιωθεί η μνήμη του.

Όπως ανέφερε, «όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια»

'Ηδη έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να διερευνηθούν οι συνθήκες του θανάτου του πατέρα του βουλευτή. Η οικογένεια  καταγγέλλει ότι στο «Αττικό» δεν πρόσεξαν τον άνθρωπό τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0u2ahkcqetd)

Χρήστος Καλλιάνος: «Δε μου φέρθηκαν σαν άνθρωπο και συνάδελφο»

Ο αδερφός του Γιάννη Καλλιάνου, που είναι καρδιολόγος, μίλησε στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου.

 «Δε μου φέρθηκαν σαν άνθρωπο βασικά. Δεύτερον δε μου φέρθηκαν σαν συνάδελφο και τρίτον άφησαν τον πατέρα μου να πεθάνει χωρίς να κάνουν τίποτα» ήταν τα λόγια του Χρήστου Καλλιάνου, αδελφού του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Καλλιάνου.

«Kόντρα» Kούγια - Δημητρακόπουλου

Tην ίδια στιγμή οι δηλώσεις της οικογένειας για οικονομικά κίνητρα προς τους γιατρούς προκάλεσαν την αντίδραση του Καθηγητή Αγγειοχειρουργικής που εμπλέκεται στην υπόθεση. Μέσω του δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με τον Αλέξη Κούγια να απαντά εκ μέρους της οικογένειας Καλλιάνου.

Παρέμβαση στο θέμα έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ: «Τώρα που ακόμα και οι συγγενείς βουλευτή της ΝΔ περιγράφουν την τραγική κατάσταση στα νοσοκομεία και παραδέχονται ότι έδωσαν "φακελάκι" 500 ευρώ, ο Άδωνις Γεωργιάδης τι θα κάνει;».