Σημαντικές καθυστερήσεις παρατηρούνται σε μεγάλες κεντρικές οδικές αρτηρίες της πρωτεύουσας, με τους οδηγούς να καλούνται να οπλιστούν με υπομονή.

«Φρακαρισμένος» είναι ο Κηφισός και στα δύο ρεύματα στο μεγαλύτερο τμήμα του. Συγκεκριμένα, στην κάθοδο που εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα η κίνηση ξεκινά από το ύψος της Λυκόβρυσης έως και το ύψος της Πέτρου Ράλλη. Στην άνοδο, στο ρεύμα προς Λαμία, τα προβλήματα ξεκινούν από το ύψος της Πειραιώς έως και τη Ν. Φιλαδέλφεια.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται και στην Κηφισίας, και στα δύο ρεύματα, στη Βασ. Σοφίας, στην Καλλιρρόης, στη Βασ. Κωνσταντίνου, στη Σταδίου, στη Λ. Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα), καθώς επίσης και στην Περιφερειακή Καρέα προς Ηλιούπολη.

Ο χάρτης της κίνησης λίγο μετά τις 08:30

kinisi


Δείτε live την κίνηση εδώ

Πού έχει κίνηση στους δρόμους

Μετ’ εμποδίων διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στους δρόμους της Αθήνας το πρωί της Μεγάλης Τρίτης, με την κίνηση να είναι ιδιαίτερα αυξημένη σε ορισμένα σημεία.

Μεγάλο μποτιλιάρισμα υπάρχει στη Λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα της ανόδου, από το ύψος του Περιστερίου μέχρι τους Αγίους Αναργύρους.

Συμφόρηση υπάρχει και στην κάθοδο, στο ύψος της Μεταμόρφωσης.

Αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Αθηνών. Πυκνή ροή οχημάτων υπάρχει και στο λιμάνι του Πειραιά.


Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό