Με διαμπερές τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο 23χρονος, που το μεσημέρι της Μ. Τρίτης δέχτηκε πυροβολισμούς, ενώ κινούνταν με το όχημά του σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας, στο Ηράκλειο Κρήτης. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας του νεαρού τραυματία δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ νοσηλεύεται φρουρούμενος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Όταν δέχθηκε τη «βροχή» πυροβολισμών από καλάσνικοφ, είχε μαζί του στο 4x4 όχημά του κι έναν ανήλικο, ο οποίος βγήκε σώος από το αυτοκίητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, o 23χρονος φέρεται να έχει κατονομάσει τους δράστες, με την ΕΛ.ΑΣ. να συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό τους στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς. Πρόκειται για συγγενικά πρόσωπα, με τα οποία ο νεαρός και στο παρελθόν είχε προστριβές.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι, πέρυσι είχε διαρρεύσει βίντεο με ενέδρα, στην οποία θύτης φέρεται να ήταν ο 23χρονος. Η επίθεση τότε είχε γίνει έξω από πρατήριο καυσίμων, κατά αυτών που πιθανολογεί η ΕΛ.ΑΣ. ότι του επιτέθηκαν σήμερα στα πλαίσια «βεντέτας».

Πυροβολισμοί στα Πραιτώρια Ηρακλείου: Αποκαλυπτικό βίντεο -ντοκουμέντο