Πήραν τα όπλα και δη τα Καλάσνικοφ στο Καστέλλι Ηρακλείου Κρήτης, με έναν 23χρονο να πέφτει σε ενέδρα. Ο νεαρός γλίτωσε καθαρά από τύχη, όταν δέχτηκε καταιγισμό πυρών ενώ κινούνταν με αγροτικό στην περιοχή Πάνω Λόγγος, κοντά στο Τσιφούτ Καστέλλι, το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης.

*Διαβάστε εδώ: Κρήτη: Φόβοι ότι κρύβεται οικογενειακή βεντέτα πίσω από την επίθεση με καλάσνικοφ σε βάρος 23χρονου

Ο 23χρονος τραυματίστηκε στην αριστερή ωμοπλάτη (διαμπερές τραύμα) και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, εκτιμώντας πως οι συγγενείς του 23χρονου θα απαντήσουν για το συγκεκριμένο χτύπημα. Λέγεται πως ο νεαρός έχει κατονομάσει τους δράστες, οι οποίοι είναι κι αυτοί συγγενείς του! Ο ίδιος, πάντως, είχε κατηγορηθεί, πριν από έναν χρόνο, πως επιχείρησε να δολοφονήσει έναν 43χρονο συγγενή του!


Κόντρα για τα μάτια μιας γυναίκας

Ήταν τον Μάρτιο του 2023, όταν το θύμα της τωρινής επίθεσης είχε στήσει ενέδρα με τον αδελφό του σε πρατήριο υγρών καυσίμων, στην περιοχή των Πραιτωρίων, ωστόσο ο 43χρονος γλίτωσε κι εκείνος από θαύμα.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η κόντρα αυτή ξεκίνησε καιρό πριν για τα μάτια μιας γυναίκας.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι δράστες φέρονται να είναι δύο ή τρεις, ενώ αφήνονται υπόνοιες πως έχουν χρησιμοποιήσει και πιστόλι, εκτός από Καλάσνικοφ. Τα ευρήματα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια, με τους αστυνομικούς να έχουν προσανατολιστεί στην ταυτοποίηση των δραστών.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ontime