Ένα σοβαρό εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σε βιομηχανία μεταλλικών κατασκευών στον Βόλο, η οποία εδρεύει στο Σεσκλό, όπου τα πόδια ενός 24χρονου εργαζόμενου εγκλωβίστηκαν σε μηχάνημα κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού, με την Πυροσβεστική να χρειάστηκε σχεδόν τέσσερις ώρες για τον απεγκλωβισμό του.

Ο 24χρονος εργαζόμενος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Βόλου σοβαρότατα τραυματισμένος και έχει υποστεί ακρωτηριασμό στο πέλμα του ενός ποδιού, όπως μετέδωσε το τοπικό κανάλι ASTRA.

Το χρονικό του εργατικού ατυχήματος

Το περιστατικό πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες της Πέμπτης (05.09), με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να ενημερώνεται λίγο μετά τις 11:30 για το περιστατικό, όπου άμεσα έσπευσε μεγάλη δύναμη πυροσβεστών, διασωστών του ΕΚΑΒ, Αστυνομία και κλιμάκιο της ΕΜΑΚ, οι οποίοι ύστερα από επίπονες προσπάθειες κατόρθωσαν να απεγκλωβίσουν τον εργαζόμενο, λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα, σύμφωνα με το magnesianews.gr.

Ο 24χρονος γλίστρησε και έπεσε από τη σκάλα που ήταν ανεβασμένος και καθάριζε μηχάνημα αμμοβολής, με αποτέλεσμα τα δύο του πόδια να εγκλωβιστούν στον κοχλία του μηχανήματος.