Ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας το οποίο φέρεται να αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη χαλαρότητα από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. παρουσίασε η εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Η 26χρονη μητέρα ενός τρίχρονου παιδιού καταγγέλλει πως ο εν διαστάσει σύζυγός της την έχει χτυπήσει, της έχει κάψει το σπίτι και της έχει κόψει μέχρι και τα φρένα του αυτοκινήτου!

Η κοπέλα ισχυρίστηκε πως έχει καταθέσει μήνυση, ωστόσο, εξακολουθεί να είναι έκθετη στους κινδύνους, καθώς εκείνος συνεχίζει να την απειλεί.

Διαβάστε ακόμα: Η αλλαγή κουλτούρας "κλειδί" για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d150mgzmlqe1)

Η καταγγελία της 26χρονης για τον εν διαστάσει σύζυγό της - «Η ΕΛΑΣ μου πρότεινε να κάνω υπομονή»

«Είμαι κακοποιημένη κι έχω κινηθεί νομικά για ενδοοικογενειακή βία. Αφού έφυγα από το σπίτι πέρσι την Κυριακή του Πάσχα, έγινε εμπρησμός, με αποτέλεσμα να γίνει μήνυση εκ μέρους μου. Μετά από αυτό, ήρθε και μου έκοψε τα φρένα από το αμάξι, ενώ στο δικό μου έχει προσπαθήσει να με εκτοπίσει από βουνό την ώρα που οδηγούσα» είπε αρχικά η 26χρονη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν έχω βρει ησυχία, δεν έχω μπορέσει να καταφέρω κάτι από νομικής άποψης, πέρα από τις μηνύσεις. Συνεχίζει να ενοχλεί και να παίρνει το παιδί. Στην αρχή του γάμου δεν ήταν κακοποιητικός. Στη συνέχεια επιχείρησε να με σκοτώσει τρεις φορές, μερικές με μαχαίρι, τη γλίτωσα με θαύμα και τις υπόλοιπες με τα χέρια».

Όσον αφορά στη στάση της αστυνομίας, η νεαρή τόνισε: «Η Ελληνική Αστυνομία μού έδωσε οδηγίες μόνο για τις μηνύσεις και για τίποτα άλλο, κατά τα άλλα πρότεινε να κάνω υπομονή».