Σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται το 6χρονο κορίτσι που τραυματίστηκε στη Μεσσηνία, μετά από επίθεση που δέχθηκε από αδέσποτο σκύλο, το πρωί της Τετάρτης του Πάσχα στην Υάμεια.

Σημειώνεται πως το παιδί φέρει βαθιά τραύματα, ειδικά στο πρόσωπο, ενώ έχει πληγές και σε άλλα σημεία του σώματός της, αλλά δεν κινδυνεύει. Ωστόσο, θα χρειαστεί χρόνος τόσο για να επουλωθούν τα τραύματα όσο και για να ξεπεράσει το ισχυρό σοκ από τα όσα έζησε. Στο πλευρό της βρίσκονται διαρκώς οι γονείς της.

Προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης, με τα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για αδέσποτο σκύλο.

Διαβάστε ακόμα: Μεσσηνία: "Είναι ανατριχιαστικό, έχει γίνει προς το παρόν μία επέμβαση" - Σοκάρει η περιγραφή συγγενούς της 6χρονης που τη δάγκωσε σκύλος

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η μικρή έπαιζε έξω από το σπίτι όταν ένα αδέσποτο σκυλί της επιτέθηκε. Οι γονείς έσωσαν το κορίτσι και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ.

Καλαμάτα: ''Πλησίασα το παιδί, έσπρωξα τον σκύλο, έφυγε ο σκύλος μακριά''

«Επιτέθηκε ένα αδέσποτο σκυλί στο παιδάκι. Δυστυχώς ήμασταν λίγο μακριά, δεν προλάβαμε να το διώξουμε ή να αντιδράσουμε εγκαίρως να γλιτώσουμε την επίθεση. Στην περιοχή μας γενικά έχει αρκετά αδέσποτα. Υπάρχουν αδέσποτα σκυλάκια», τόνισε στο Live News του MEGA, φίλος της οικογένειας της 6χρονης και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού.

«Πλησίασα το παιδί, έσπρωξα τον σκύλο, έφυγε ο σκύλος μακριά. Δεν ξέρω καν που έχει πάει τώρα. Έχει τραύματα στο προσωπάκι του το παιδάκι. Είναι ασφαλής το παιδάκι», ανέφερε.

«Οικογενειακοί φίλοι είμαστε πλέον, παίζουν τα παιδιά μας μαζί και όταν έγινε το περιστατικό αυτό μαζί ήταν όλα τα παιδιά», σημείωσε ακόμη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d14d2b3ph7hd)