Τα κομμάτια του παζλ της μαφιόζικης εκτέλεσης του 32χρονου Αλβανού στην περιοχή του Βύρωνα το βράδυ της Πέμπτης, προσπαθούν να ενώσουν οι Αρχές, αποδίδοντας την άγρια δολοφονία στην αλβανική μαφία, που αναζητούσε τον άντρα εδώ και τρία χρόνια.

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η σύζυγος του 32χρονου που εκτελέστηκε μέσα στο όχημά του. Η γυναίκα ήταν στη θέση του συνοδηγού, όταν ο άνδρας που επέβαινε στη μηχανή τον «γάζωσε» με σφαίρες.

«Τον φάγανε», ήταν τα λόγια της 37χρονης συζύγου όταν ανέκτησε τις αισθήσεις της. Είχε λιποθυμήσει στη θέση του συνοδηγού και την εντόπισαν λιπόθυμη. Μάλιστα, θεώρησαν ότι έχει τραυματιστεί, καθώς είχε πάνω της αίμα του θύματος.

Μπροστά στην εκτέλεση του 32χρονου Αλβανού, που είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα, βρέθηκε και ο 7χρονος γιος του, ο οποίος έπαιζε στην πλατεία με φίλους του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ανέλαβαν την προανακριτική διαδικασία έχουν διαπιστώσει ο άντρας αυτός δεν είχε απασχολήσει για κάτι ιδιαίτερο τις ελληνικές αρχές, ωστόσο ήταν γνώριμος στις αλβανικές αρχές. Αποδίδουν δε την επίθεση σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων «φατριών» της αλβανικής μαφίας.

Οι δράστες άνοιξαν πυρ και πυροβόλησαν 3 φορές μέσα στο αυτοκίνητο όπου βρισκόταν ο άνδρας μαζί με τη σύζυγό του. Το ζευγάρι είχε πάει για να πάρει το παιδί τους που έπαιζε, το οποίο δυστυχώς είδε το σκηνικό.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι δυστυχώς το μικρό παιδί κατάλαβε τι έγινε και άρχισε να φωνάζει τον μπαμπά του ενώ η μητέρα του έβαλε και αυτή τις φωνές σε κατάσταση σοκ.

Διαβάστε ακόμα: Πυροβολισμοί στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρά της Αλβανικής Μαφίας - Σε σοκ η σύντροφός του (Δείτε φωτογραφίες)

Πυροβολισμοί στον Βύρωνα: Το χρονικό του αιματηρού περιστατικού

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 21.30, το βράδυ της Πέμπτης, επί της οδού Μεσολογγίου, στην περιοχή του Βύρωνα, τη στιγμή που το θύμα βρισκόταν μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με μία γυναίκα. Ξαφνικά πλεύρισε το αυτοκίνητο μία μηχανή και ένα άτομο έβγαλε ένα όπλο και άρχισε να γαζώνει το όχημα. Από τους πυροβολισμούς έχασε τη ζωή του ο 32χρονος άνδρας, ενώ η γυναίκα φέρεται να έχει τραυματιστεί ελαφρά. Το θύμα εκτελέστηκε με ριπή σφαιρών στο κεφάλι.

byronas_dolofonia__8_
byronas_dolofonia__7_
byronas_dolofonia__5_
byronas_dolofonia__4_
byronas_dolofonia__3_
byronas_dolofonia__6_
byronas_dolofonia__1_
byronas_dolofonia__2_
byronas_pyrovolismoi

 

Γνώριμος των Αρχών το θύμα

Σημειώνεται πως από τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η ΕΛΑΣ, φαίνεται πως ο άνδρας και η γυναίκα είναι από την Αλβανία. Αλβανικά μέσα μεταδίδουν πως το θύμα της επίθεσης είχε απασχολήσει τις Αρχές στη γειτονική χώρα και κάνουν λόγο για «ανοικτούς λογαριασμούς», μεταξύ Αλβανών. Παράλληλα, μεταδίδουν πως ο άνδρας που δολοφονήθηκε, είχε εμπλακεί σε απόπειρα δολοφονίας ενός άνδρα στο πρόσφατο παρελθόν.

Οι αστυνομικοί του Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής αναζητούν ήδη κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν τη μηχανή με την οποία κινήθηκαν οι εκτελεστές του Αλβανικής καταγωγής θύματος, σε μια προσπάθεια να φτάσουν στα ίχνη τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d15o9b9r1qup)