Εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής το σώμα του άτυχου βρέφους στη χωματερή του δήμου Βραυρώνας. Πρόκειται για το νεογέννητο που ο πατέρας του φέρεται να πέταξε στα σκουπίδια χθες το απόγευμα.

Το ζευγάρι από το Νεπάλ εργάζεται εποχιακά σε ξενοδοχείο της περιοχής και μέχρι αυτή τη στιγμή δεν αποκαλύπτουν το παραμικρό για το πως έφτασαν στο σημείο να πετάξουν στα σκουπίδια το νεογέννητο παιδί. Εάν δηλαδή γεννήθηκε νεκρό ή εάν το πέταξαν ζωντανό στον κάδο σκουπιδιών. Ο ιατροδικαστής υπηρεσίας αναμένεται να εξετάσει το βρέφος σχετικά με τις συνθήκες θανάτου.

Όλο το χρονικό της φρικιαστικής υπόθεσης

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της Παρασκευής στην ΕΛ.ΑΣ καθώς ένα ζευγάρι Ασιατών τέθηκε υπό κράτηση επειδή όπως καταγγέλθηκε το βρέφος λίγο μετά την γέννησή του εξαφανίστηκε. Μάλιστα κάμερα του ξενοδοχείου κατέγραψε τον άνδρα να κινείται ύποπτα έξω από κάδο σκουπιδιών. Ο άνδρας φέρεται να πέταξε το βρέφος στα σκουπίδια, το οποίο το πρωί περισυνελέγη από ειδικό όχημα του δήμου.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία και ομολόγησε στους γιατρούς ότι είχε γεννήσει στο σπίτι της.
Κατά τις έρευνες, οι αστυνομικοί εντόπισαν μεγάλη ποσότητα αίματος.