Θανατηφόρα συμπλοκή σημειώθηκε στη Μύκονο, όταν το βράδυ της Παρασκευής (10/05), ένας άνδρας από το Πακιστάν μαχαιρώθηκε θανάσιμα και ακόμη ένας τραυματίστηκε σοβαρά.

Ο 33χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σύρου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Φαίνεται πως η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, όμως δεν είναι ακόμα σε θέση να καταθέσει.

Το περιστατικό σημειώθηκε πλησίον νυχτερινού κέντρου του νησιού, όπου περίπου 25 άτομα πακιστανικής καταγωγής συνεπλάκησαν μεταξύ τους, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι η αιματηρή συμπλοκή έγινε στο μπαρ, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό εκτυλίχθηκε κοντά σ' αυτό και συγκεκριμένα σε συγκρότημα με καταλύματα, όπου διαμένουν πολλοί από όσους ενεπλάκησαν στο επεισόδιο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αφορμή για το άγριο επεισόδιο ήταν ένας τσακωμός που υπήρξε το πρωί της ίδιας ημέρας μεταξύ των θυμάτων και ενός ομοεθνούς τους, πιθανόν του δράστη.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητούν ένα συγκεκριμένο άτομο για το οποίο υπάρχουν αναφορές πως βρίσκεται πίσω από την θανάσιμη επίθεση. Έχουν ήδη ξεκινήσει έλεγχοι στο αεροδρόμιο και στο λιμάνι του νησιού, προκειμένου να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Πιθανόν να έχει εντοπιστεί ο δράστης

Οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε 15 προσαγωγές, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές από τους 15 οι 7 ενδέχεται να συλληφθούν για συμμετοχή στη συμπλοκή και για τα αδικήματα περί όπλων και ναρκωτικών. Ανάμεσα στους 7 ίσως είναι και ο δράστης.

Την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει η τοπική Υποδιεύθυνση Ασφαλείας.