Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη σε ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας μεταξύ Χειμάρρου Μαρμαρίνης και Τοξότη Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, όλα ξεκίνησαν στο 77ο λεπτό του αγώνα μεταξύ Χειμάρρου Μαρμαρίνης και Τοξότη Λάρισας όταν το σκορ ήταν είναι 2-1 υπέρ των φιλοξενουμένων. Τότε ο διαιτητής απέβαλε παίκτη της Μαρμαρίνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα «για αντιαθλητική συμπεριφορά». Ακολούθησε και δεύτερη αποβολή παίκτη της γηπεδούχου ομάδας επίσης «για αντιαθλητική συμπεριφορά», αλλά και για «εξύβριση» και «απειλή».


Λάρισα: Xτυπήματα στο σώμα και κλωτσιές δέχθηκε ο διαιτητής

Σύμφωνα με τον διαιτητή και το φύλλο αγώνα μετά τις δύο αποβολές «άτομα της γηπεδούχου ομάδας τον έσπρωξαν να βρεθεί στο έδαφος. Εκεί δέχθηκε χτυπήματα στο σώμα, κλωτσιές, ενώ άτομο της γηπεδούχου ομάδας – εκπρόσωπος – προσπάθησε να τον προστατεύσει».

Το παιχνίδι διακόπηκε στο 80ό λεπτό, ενώ διαιτητής και παρατηρητής αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και κάλεσαν την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και η ένταση εκτονώθηκε.

Δείτε εικόνες

diaititis-larisa-topiko1_jpg
diaititis-larisa-topiko_jpg
202405122202296562